logo
logo
Nezařazené

Najděte ty pravé široké kalhoty

Najděte ty pravé široké kalhoty

Široké kalhoty zeštíhlují, prodlužují postavu a působí opravdu elegantně. Tady jsou naše tipy, jak si vybrat správně podle typu postavy.

Klasické široké pro všechny
S klasickými širokými kalhotami uděláte parádu úplně vždycky. Rozšiřují se nahoře u třísel a stejnou šířku si zachovávají až ke kotníkům. Ať jsou vaše křivky jakékoli, tyhle kalhoty vám sednou. Pozor si dejte jen na velikost – neberte si záměrně o číslo větší. Postavě to neprospěje a nohy začnou působit neforemně.

Zkrácená délka pro postavu typu jablko
Střih Wide Cropped Leg lichotí ženám s plnějším trupem. Tento typ kalhot je těsnější v bocích a rozšiřuje se postupně. Šikovně tak upozorní na štíhlé partie a lehce zakryje větší bříško i silnější stehna.

Rozšíření od kolen pro postavu typu hruška
Majitelky postavy typu hruška si můžou dovolit obtažené kalhoty střihu Tight Upper Leg, které se rozšiřují až od kolen. Volnější variantou je pak střih Flare, tedy klasické zvonáče. Oba střihy ocení také ženy s kratšíma nohama, kterým takové kalhoty opticky vykouzlí pár centimetrů navíc. 

U širokých kalhot platí jediné pravidlo: vršek zásadně dovnitř. Zakasaný top nebo svetr vypadá zastrčený vždycky líp a vaše postava získá vmžiku křivky přesýpacích hodin.

💕 Vybírejte v kategorii širokých kalhot na Blancheporte! 💕

Zanechte nám komentář