logo
logo
Nezařazené

Velký průvodce letními šaty

Velký průvodce letními šaty

Přinášíme vám ty nej šaty k vodě i do města. Jaké si ulovíte?

Rozevláté
Určitě už je máte v šatníku. Mírně rozšířené, z lehkého materiálu, možná s volány. V tomhle nejoblíbenějším typu letních šatů vám nikdy nebude horko a zároveň v něm snadno schováte problematické partie.

Jersey/tričkové 
Vypadají jako delší tričko s krátkým rukávem. Střih je buď rovný (upnutý i oversize) nebo áčkový. Velkou předností jersey šatů je jejich variabilita. Se správnými doplňky je proměníte do několika různých stylů a vždycky budou vypadat skvěle.

Košilové
Šaty s knoflíky do poloviny délky nebo celopropínací. O zdůraznění siluety se postará zavazování v pase. Lichotí každé postavě, jsou maximálně univerzální a hodí se pro každou příležitost.

Asymetrické
Zaujmou svým netradičním střihem a působí jako „šaty s názorem“. Letos nejvíc zabodujete s těmi, co mají průstřihy v horní části a/nebo dvojitá ramínka posunutá na jednu stranu.

Carmen
Tenhle typ šatů bez ramínek efektně upoutá na ramena a dekolt. Vybírat můžete ze střihů s výraznou vrchní aplikací nebo zvolte jednoduchou klasiku a povyšte ji pomocí šperků. Nejlíp vypadají delší náušnice a minimalistické řetízky.

Se zavazováním za krk
Rafinované zavazování za krk udělá z každých šatů nevšední model. V horkých dnech budete milovat ty s velkým výstřihem na zádech a vzdušnou sukní.

Zanechte nám komentář