logo
logo
Módní trendy

Plavky nejsou tabu. Tyto budou Vašim křivkám slušet!

Plavky nejsou tabu. Tyto budou Vašim křivkám slušet!

Plavky nemusejí nutně být jen trpěným kouskem šatníku. Když sáhnete po těch správných, prokážou vám velkou službu a navíc vám budou ohromně slušet. A jaké to mohou být? Pojďme to zjistit!

 
 

Ať zvedne ruku žena, která si nikdy (minimálně v duchu) rezignovaně nepovzdechla, když došlo na plavky. Tenhle letní kousek je nevyzpytatelným kamarádem, který nejen, že dokáže vykouzlit postavu snů, ale mnohdy bohužel umí i zdeformovat vaše křivky. Je proto důležité vybírat takové plavky, které vám opravdu 100% sedí. Poznáte je tak, že se vám v žádných partiích nezařezávají ani neodstávají. Pozornost věnujte i velikosti košíčků. Ty by měly také dokonale sedět a v předklonu by z nich prsa neměla za žádných okolností „vytékat“.

 
 

Jednodílné plavky nejsou jen pro boubelky

Všeobecně se má za to, že do jednodílných plavek by se měly schovat především ženy, kterým příroda nadělila nějaké to kilo navíc. Je jasné, že kvalitní zeštíhlující plavky dokážou rafinovaně zakrýt problémové partie, ale tento střih koupacího prádla sekne i štíhlým ženám. Ty mají jednu velkou výhodu – mohou si vybírat i extravagantnější kousky s nápadnými barevnými potisky, které podtrhnou jejich siluetu. V obchodech jsou k dostání plavky s různými typy výstřihů a průstřihů. A právě takové vypadají na ženách, které si je mohou dovolit obléknout, zkrátka dokonale.

 
 

Bikiny vládnou všem postavám

Co si budeme povídat, jen málokterá z nás se ve dvoudílných plavkách cítí opravdu dobře. Většina žen má naopak tendenci neustále kontrolovat, jestli z nich nevykukují nějaké ty nedokonalosti. Víte ale, že i bikiny mohou některé nedostatky šikovně zakrýt?

 

Na trhu je tolik střihů, že si každá dáma přijde na své, ať má jakoukoliv postavu. Trápí-li vás větší hýždě, oblékněte si místo klasických plavkových kalhotek raději boxerky. Ty mají často ještě jednu výhodu – zakryjí vypouklé břicho. Stejnou službu vám prokážou také maxi kalhotky. Mají vysoký pas, takže se nemusíte bát, že vám z nich bude břicho přetékat.

 

Plavkové podprsenky také dokážou divy. Majitelky malých prsou jim mohou dodat na objemu pomocí vyztužené podprsenky s kosticemi. Hezky v tomto případě vypadá také balkonetová podprsenka.

 

Ráda byste nosila dvoudílné plavky, ale nechcete se příliš odhalovat? Pak jsou pro vás tím pravým tzv. tankiny. Jedná se o soupravu plavkových kalhotek a topu. Pokud tedy chcete skrýt břicho, pak jsou tyto plavky tím ideálním řešením.

 
 

Jakým plavkám dáváte přednost a proč? A které vám naopak příliš nesedí? Dejte mi vědět do komentářů.

Zanechte nám komentář