logo
logo
Módní trendy

3 barvy, které vám v šatníku tohle léto nesmí chybět!

3 barvy, které vám v šatníku tohle léto nesmí chybět!

Nová sezóna si žádá alespoň malou změnu v šatníku. Pokud byste si letos v létě měli koupit jen tři kousky oblečení, měly by být určitě v trendy barevných odstínech! Kterými barvami byste měli svůj šatník na léto doplnit?

Klasická modrá
Krásný odstín královsky modré byl vyhlášen barvou tohoto roku. Klasická modrá sluší každému, navíc vyjadřuje klid a harmonii. Hodí se jak pro všechny barvy vlasů, tak i pro všechny příležitosti. Obléci ji můžete do práce, na procházku nebo na schůzku s kamarádkou. Skvělou volbou je třeba volánová sukně, krátké jednobarevné šaty nebo halenka s výšivkou.

Korálová barva
Korálová je odstín na pomezí oranžové a červené barvy. Dobře se kombinuje se světlými neutrálními barvami, například s bílou a béžovou. Zajímavé je také spojení korálové s námořnickou modrou nebo tyrkysovou. Halenka v korálové barvě si bude rozumět se světlou sukní, korálové šaty se čtvercovým výstřihem zase můžete ozvláštnit zajímavými doplňky. Do města si v korálové barvě pořiďte módní sandály na klínovém podpatku a ve stejné barvě si pak vezměte k vodě zajímavé plavky.

Tyrkysový odstín
Třetí důležitou barvou pro tohle léto je tyrkysová. Tenhle světlý odstín pěkně vynikne na opálené pleti a stejně jako v případě královské modré platí, že sluší každému typu pleti a odstínu vlasů. Užijte si pohodové letní dny v příjemném tyrkysovém topu a v plážové tunice s tyrkysovým nádechem. Tyrkysové tóny se hezky doplňují i s tmavšími pruhy na tričku, jako příjemná změna působí ale i na spodním prádle.

Zanechte nám komentář