logo
logo
Módní trendy

3 páry bot, které vám tohle léto nesmí chybět!

3 páry bot, které vám tohle léto nesmí chybět!

Jaké boty jsou na léto ty pravé? V letních horkých dnech se neobejdete bez tří základních párů bot, které vám zajistí pohodlí a stylový vzhled. Podívejte se, v jakých botách budete tohle léto trendy.

Univerzální sandály

Kdy jindy obout boty, které nechají vaše nohy dýchat, než s příchodem letní sezóny? Sandály jsou velmi pohodlné, i tak ale působí elegantním dojmem. Můžete je vytáhnout na kafe s kamarádkou, do práce nebo klidně na svatbu. Tyhle boty jsou zkrátka univerzální a navíc sluší každému. Letos by vám určitě neměly chybět sandály na klínku pro společenské události, kožené sandály v tmavé barvě, které si můžete vzít ke každému outfitu, a váš botník zaručeně prozáří barevné sandály třeba ve žluté barvě.

Pohodlně v teniskách

Pokud vás čekají přes den různé pochůzky nebo prostě jen nejste fanouškem bot na vyšší podrážce, jsou pro vás jasnou volbou nesmrtelné tenisky. Tyhle boty už jsou tu s námi více jak století, a ještě tu dlouho budou. Na léto se skvěle hodí tenisky ve světlé barvě, originální dvoubarevné tenisky nebo tenisky ve světlých tónech se stuhou. Vybírejte podle svého vkusu a užijte si léto v pohodlí.

Baleríny jako záruka elegance

Chcete vypadat šik i bez podpatků? Pak vsaďte na baleríny! Tenhle typ bot můžete kombinovat se sukněmi, šaty i šortkami. Fantazii se meze nekladou, klidně proto sáhněte po neobvyklých barvách, zajímavém zdobení nebo třeba sportovním modelu. Nazujte si baleríny ve výrazné žluté barvě, upoutejte pozornost červenými balerínami nebo se vydejte na výlet ve sportovních balerínách.

Zanechte nám komentář