logo
logo
Módní trendy

3 žhavé módní outfity na léto!

3 žhavé módní outfity na léto!

Pusťte do svého šatníku čerstvý vítr a přivítejte novou sezónu v trendy outfitu. Inspirujte se našimi modely na léto, ve kterých ve městě i u vody jednoznačně zazáříte!

#1 Letní party look

Chystáte se na oslavu narozenin nebo dámskou jízdu? Předveďte se v dokonalém party outfitu, který na první pohled zaujme. Sázkou na jistotu jsou třpytky, výrazné barvy a neotřelé kombinace. Důležitou roli hrají také doplňky, u kterých platí: čím větší, tím lepší. Slavnostního looku snadno dosáhnete pomocí dlouhých šatů. Nikdo vás rozhodně nepřehlédne v šatech s potiskem kašmíru, které můžete doplnit o hnědý splétaný pásek. Romantický vzhled můžete trochu odlehčit nízkými kozačkami s macramé v hnědošedé barvě.

#2 Grilovačka s přáteli

Bez grilovačky se žádné léto neobejde. Vsaďte na kousky, které budou pohodlné a zároveň stylové. Není nad pohodlný overal, krátký nebo dlouhý. Krátký overal s výšivkou odhaluje ramena a vytváří tak svůdný efekt. Overal stačí doplnit třeba zajímavou kabelkou kolem pasu nebo na uši nasadit výrazné náušnice ve tvaru lístků.

#3 Plážový outfit

Ať už vyrážíte na pláž, k rybníku nebo k řece, sáhněte po barvách a lehkých materiálech. Jednodílné plavky se sukénkou můžete nosit klidně jako šaty, díky chytrému střihu navíc opticky zvýrazníte ženské křivky. Až se trochu ochladí, přehoďte přes sebe plážové pareo s třásněmi ve stejné barvě. Abyste outfit k vodě rozzářila, nasaďte na hlavu slaměný klobouk s kšiltem, který vašemu outfitu dodá šťávu.

Zanechte nám komentář