logo
logo
Módní trendy

5 módních vzorů, které jsou tohle léto in

5 módních vzorů, které jsou tohle léto in

Módní předpověď na léto hlásí retro vzory i exotické potisky. Jaké další trendy by vám letos v létě ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět? Mrkněte na stylové kousky, které budou tohle léto frčet.

Puntíky jsou jistota

Retro styl je letos opravdu v kurzu. A co je víc retro než puntíky? Malé, velké, černé nebo bílé, ničemu se meze nekladou. Ať už se rozhodnete pro klasické černé šaty s bílými puntíky, barevnou puntíkatou košili nebo puntíky oblečete na plisované sukni, máte obdiv vašeho okolí jistý. Puntíky jsou zkrátka trefou do černého. 

Dejte šanci kostkám

Kromě puntíků se do módy zase vrací také kostky. Tentokrát však na scénu přichází speciální podoba kostiček, tzv. madrasové káro. To zaujme svými barvami, kterým se meze nekladou. Skvělou volbou je například kostkovaná halenka v zeleném odstínu, košilová halenka na knoflíčky s potiskem kostky nebo modré kostkované šaty na ramínka.

Barevné pruhy outfit rozveselí

Pruhy z módy nikdy nevyjdou a tahle sezóna je toho důkazem. Kromě klasické černé a bílé se tentokrát nebojte vybočit z davu a sáhněte po výrazných barvách. Proužky můžete volit široké nebo úzké, svislé i vodorovné, je to jen na vás a vašem vkusu. Vyzkoušejte třeba červeno-zelenou košili s pruhy a páskem, pruhované šaty v pastelových tónech nebo béžové pruhované šortky.

Nesmrtelné květiny

Tenhle rok jako by se roztrhl pytel s retro vzory. Kytičky se na oblečení objevují už pěkně dlouhou dobu, tentokrát ale přichází na řadu spíše větší květiny ve stylu 70. let. Trend květin sluší každé ženě, i proto je tak oblíbený. Co takhle vsadit na dlouhou košili v černé barvě s potiskem květin, překvapit stylovými 3/4 širokými kalhotami s bílými květinami nebo se blýsknout v dlouhých oranžových šatech posetých květy?

Exotické listy zaujmou

Odvažte se a nechte váš šatník doslova rozkvést. Kdy jindy než v létě se zahalit do zelených nebo jinak barevných listů a dopřát si trochu exotiky? Tenhle trend, který k nám teď přichází z Milána, je na léto zkrátka ideální. Vzor listů dobře vynikne třeba na dlouhých šatech, kalhotovém overalu nebo na topu v mátové barvě. Noste v kombinaci s výraznými šperky v neutrálních barvách, které dodají outfitu šmrnc.  

Zanechte nám komentář