logo
logo
Módní trendy

5 tipů na trendy šaty, ve kterých v létě zazáříte

5 tipů na trendy šaty, ve kterých v létě zazáříte

V létě se bez šatů neobejde žádná žena. Tenhle kousek oblečení působí nejen velice žensky, ale je i nesmírně pohodlný a slušivý. Podívejte se na našich 5 tipů, po jakých šatech letos v létě sáhnout.

#1 Oversized střihy

Nejpohodlnější střih šatů, jaký si jen dokážete představit. Šaty ve větší velikosti dobře padnou všem typům postavy, navíc dokážou skrýt nějaké to kilo navíc. Žhavým trendem tohoto roku je klasická modrá barva. Vsaďte na jednoduchost, ve které se skrývá krása, a oblečte se do malinových šatů s 3/4 rukávy s rozparky. Nebojte se ani pohrát si se vzory a dejte šanci šatům se zebřím vzorem.

#2 Letní mini vám budou slušet

Jste připravená v létě odhalit trochu víc kůže? Využijte příležitosti a předveďte svému okolí vaše dlouhé nohy. Krátké šaty zkombinujte klidně s pohodlnými teniskami nebo naopak nazujte sandály na podpatku. Tohle léto rozhodně zazáříte v šatech s puntíky, módním vzorem jsou letos i pruhy. Spoustu parády uděláte také v šatech na knoflíky v kari barvě.

#3 Maxi délka = maxi pohodlí

Dlouhé šaty až na zem můžete vynést do ulic, aniž byste se chystala na ples, do divadla nebo na jinou slavnostní událost. Využijte módních trendů a užijte si léto v pohodlí dlouhých maxišatů. Zkuste třeba odvážnější dlouhé šaty se zvířecím potiskem, dlouhé šaty se vzorem batiky nebo zaujměte ve žlutých šatech s překřížením.

#4 Vzory jsou (stále) in

Květiny, proužky, puntíky, kostičky… Alespoň jedny šaty se vzorem by měla mít v šatníku každá žena. Letos jsou hitem především vzory, které připomínají design kuchyní našich babiček. Co takhle zkusit volánové šaty s potiskem květin, retro kostkované šaty na ramínka nebo nesmrtelné pruhy?

#5 Vyzkoušejte midi délku

Váháte mezi mini a maxi šaty? Máme pro vás řešení: midi šaty! Délka pod kolena je skvělým kompromisem, který vám perfektně sedne. Šaty s potiskem kašmíru a páskem na zavázání si můžete vzít do práce. Na procházku městem s kamarádkou se zase hodí polodlouhé plisované šaty a korálové šaty se čtvercovým výstřihem jsou jako dělané na dovolenou.

Zanechte nám komentář