logo
logo
Nezařazené

5 způsobů, jak na podzim nosit šaty

5 způsobů, jak na podzim nosit šaty

Objevte kouzlo vrstvení a efektních kombinací. A buďte v teple!

  1. Oblíbené letní šaty doplňte o rolák a punčochy

Pod krátké šaty s úzkými ramínky je rolák jako dělaný. Stylově bude působit i k šatům s lehkou rozhalenkou a delším rukávem. Odstín roláku zvolte buď tón v tónu a nebo naopak kontrastní, ať hezky vynikne. Silonky vyměňte za punčochy ve sladěné barvě nebo v univerzální černé.

  1. Přes lehké dlouhé šaty přehoďte svetr

Ani dlouhých letních šatů se nemusíte vzdát. Stačí přes ně vzít praktický zkrácený pulovr nebo kardigan. K rozevlátým šatům bude vypadat nejlépe jednoduchý rovný. V případě splývavých šatů můžete zvolit volný kardigan z hřejivého úpletu. 

  1. K midi šatům obujte kozačky

Kozačky polodlouhému střihu svědčí a vy si díky nim vystačíte jen se silonkami. Aby byl tenhle indiánský look vyloženě podzimní, sáhněte po modelech v kaštanové, skořicové, béžové nebo tmavě červené. 

  1. Propadněte lacláčům

Hravé laclové šaty unosíte po celý rok. V chladných měsících pod ně vezměte triko s dlouhým rukávem nebo tenký pulovr, na nohy punčochy a moderní mokasíny.

  1. Rafinovaný outfit s bílou košilí

Šaty by neměly být příliš obtažené, aby se pod nimi košile nehrnula. Vhodné jsou volnější, úpletové a ideálně s krátkým rukávem nebo bez rukávů. Košile tak bude tvořit dominantní prvek celého outfitu, který obstojí i při formálních příležitostech.

Zanechte nám komentář