logo
logo
Nezařazené

Barvy Vánoc. Objevte 5 kombinací pro letošní výzdobu

Barvy Vánoc. Objevte 5 kombinací pro letošní výzdobu

Dáváte přednost tradičním vánočním barvám nebo radši experimentujete? Přinášíme kombinace pro letošní rok, ze kterých si vyberete v každém případě!

Klasika v podání červené, zelené a zlaté
Stálice, která vždy navodí tu pravou vánoční atmosféru. Platí za evergreen i u vás? Pojměte to letos originálně a prostřete stůl bílým ubrusem s potiskem jmelí a červených bobulí. Světlý podklad celkový dojem zjemní a ozvláštní. Přidejte zlaté příbory, svícen nebo vázu a je hotovo!

Zemité tóny a stříbrná
Neutrální barvy jako béžová, hnědá a krémová se dostávají do popředí i v období Vánoc. Oblíbená je jejich kombinace se dřevem a dalšími přírodními motivy. O slavnostní dojem se postarají lesklé dekorace a stříbrné ozdoby.

Jemnost bílé a zlaté
Čistá kombinace bílé se zlatou funguje vždy a existuje nespočet možností, jak tyto barvy využít. Zvolte třeba sadu bílo-zlatých ubrousků s motivem hvězdy, které jsou předem složené a ulehčí vám tak práci při přípravě sváteční tabule.

Severský styl s červeno-bílou
Inspirujte se vánočními tradicemi ze Skandinávie a vyzdobte svůj domov červenou a bílou. Bojíte se strohosti? Zaměřte se především na červené dekorace a větší množství světýlek. Samozřejmostí a hygge nezbytností jsou kožešiny a dřevěné doplňky.

Sofistikovaná šedo-zlatá
Vánoční bílá už se vám okoukala? Vyměňte ji za šedou! Spojení šedé a zlaté působí neotřelým dojmem a sluší modernímu i venkovskému interiéru. Ať už se rozhodnete pro šedý damaškový ubrus nebo měkký pléd, Vánoce u vás budou více než stylové.

Zanechte nám komentář