logo
logo
Módní trendy

Bílá barva v módě: klasika, která bude navždy „in“

Bílá barva v módě: klasika, která bude navždy „in“

Bílé oblečení nikdy neomrzí. Je nadčasové a rozhodně by nemělo chybět v žádném šatníku. Ať už jde o bílé šaty, topy, halenky nebo kalhoty, bílý oděv má v sobě tu univerzální sílu, která jej dělá snadno kombinovatelným se vším. A léto je pro bílou jako stvořené…

Bílé šaty jsou jedním z nejoblíbenějších kousků oblečení pro mnoho žen. Jejich čistotu a eleganci nelze přehlédnout. V letních měsících je to ideální volba, protože odrážejí sluneční světlo. Šikovně zvolený materiál (bavlna, krepon) a jedinečné detaily jako například macramé, udělají z bílých šatů vašeho favorita horkého léta. Pro slavnostní příležitosti jsou pak ideální krajkové šaty.

Dlouhé šaty s volánovým výstřihem
Šaty s krajkou a macramé

Bílá trička a topy jsou základem každého šatníku. Jsou mimořádně všestranné a snadno se hodí k různým outfitům. Můžeme je nosit pod sako do práce nebo s džínami na neformální setkání s přáteli. Bílé halenky jsou v podstatě nepostradatelné. Jsou nejen elegantní, ale díky svému neutrálnímu odstínu umožňují hrát si s doplňky a dalšími barvami.

Top s macramé
Jednobarevný top s výstřihem do “V” a macramé

A co bílé kalhoty? Ty jsou skvělou alternativou k tradičním džínám nebo tmavým kalhotám. Působí lehce a vzdušně a dodají outfitu sofistikovaný nádech. Bílé kalhoty lze kombinovat s různými typy vršků, od jednoduchých triček až po elegantní blůzy, a tvořit tak různé styly pro různé příležitosti.

Nastavitelné šortky
3/4 legíny s krajkou macramé

Bílá barva má také tu výhodu, že zdůrazňuje opálení naší pleti a dodává nám svěží vzhled. Abychom se vyhnuli monotónnímu vzhledu, můžeme experimentovat s různými texturami a střihy bílých kousků oblečení. Spolu s doplňky a botami v kontrastních barvách můžeme vytvořit výrazný vzhled.

V dnešním uspěchaném světě, kde se i móda často mění, je bílý oděv jako klidná oáza elegance. Pokud si nejsme jistí, co si obléci, bílá barva je vždy bezpečnou volbou. Ať už jdeme na pracovní schůzku, společenskou událost nebo jednoduše na procházku městem, bílé šaty, topy, halenky a kalhoty nás nikdy nezklamou.

Jak to máte s bílou vy? Milujete ji, nebo se jí raději vyhýbáte? Dejte mi vědět v komentářích.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář