logo
logo
Módní trendy

Bílá košile 5x jinak

Bílá košile 5x jinak

Bílá košile = základ šatníku. Podívejte se, jak nosit košili v ležérním stylu nebo zkuste třeba kombinaci se svetrem.

Ležérně

K bílé košili oblékněte vaše nejpohodlnější džíny nebo šortky. Několik horních a spodních knoflíčků nechte rozepnutých a neobtěžujte se ani se zapínáním manžet na rukávech. Jednu stranu košile zasuňte do džínů a uvolněný styl je na světě.

S elegancí

Vyrazte do společnosti nebo na schůzku v košili s krátkými rukávy. Zachováte tak patřičnou dávku elegance, zároveň ale outfitu dodáte šmrnc. Zkombinujte se sukni v midi délce a nebojte se sáhnout i po výrazných barvách.

Stylově

Experimentujte a noste košili s knoflíky na zádech, se shrnutými rameny nebo v kombinaci s krátkým topem. Přes ten přehoďte košili, zapněte ji jen u krku a pochlubte se originálním stylingem.

V kontrastu

Pořiďte si košili v oversize střihu, kterou doplňte o jednoznačně ženský kousek. Skvěle vypadá třeba bílá košile s úzkou pouzdrovou sukní. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost krátké sukni, legínám nebo šortkám.

Se svetrem

Chcete vyrazit v košili teď hned? Navrstvěte pod ni jemný pulovr, který vás v chladnějším počasí zahřeje. Knoflíčky košile zapněte jen v její dolní části a horní polovinu nechte rozepnutou, aby byl svetr vidět.

Zanechte nám komentář