logo
logo
Nezařazené

Buďte v pohybu i během léta!

Buďte v pohybu i během léta!

Zpříjemněte si letní měsíce sportem v přírodě nebo ve městě. Využijte léto naplno, vylepšete si kondici a zformujte postavu.

Investujte do nového outfitu
Začněte se sportem v novém oblečení, abyste se cítili přitažlivě a pohodlně. Nebojte se sáhnout po pohodlných šortkách ve volném střihu. Jestli se na kraťasy necítíte, můžete zvolit i krátké legíny s leopardím vzorem nebo volné ⅞ kalhoty. Ke kalhotám stačí doladit pohodlné tričko nebo top a hurá sportovat.

Nezapomeňte na výběr správné podprsenky
Podprsenka je nejdůležitějším sportovním kouskem pro ženy. Musí vám sednout jako ulitá a poskytnou 100% oporu i při náročnějších sportech jako je běh nebo jumping. Jestli s cvičením začínáte a čeká vás klidnější sport jako třeba jóga, sáhněte po podprsence s nižší oporou. Tyto podprsenky bývají měkčí a pohodlnější. Jestli ale začínáte s během nebo náročnějším sportem, vybírejte podprsenky se střední a vysokou oporou.

Perte sportovní oblečení správně
Sportovní oblečení perte pracím gelem, který je na ně určený. Ochráníte tak vrstvu, která odvádí pot. Stejně tak se vyvarujte praní s aviváží, která funkční část sportovního oblečení ničí.

Správná obuv zachrání vaše kolena
Boty, stejně jako podprsenky, vybírejte podle sportu. Základem je ale vybrat tenisky, které budou mít vhodnou podrážku a hlavně správný materiál, který se postará o prodyšnost. K botám přidejte i sportovní ponožky, které lépe odvádí pot a mají zesílenou patu.

Zanechte nám komentář