logo
logo
Nezařazené

Ciťte se přitažlivě v každé velikosti

Ciťte se přitažlivě v každé velikosti

Inspirujte se naším blogem a poznejte kouzlo naší kolekce pro boubelky. Ciťte se přitažlivě ve svém těle díky Blancheporte.

Šatový outfit – sázka na jistotu

Šaty dokážou velmi rychle a efektivně zvýraznit ženskou siluetu. Stačí si zvolit správný střih. Například šaty s potiskem rostlin jsou hitem této sezóny a navíc vám dokonale padnou. Pokud toužíte po dlouhých šatech, rozhodně vám učaruje nadčasová čokoládově modrá kombinace. Pagodové rukávy dodají celému outfitu bohémský nádech a zakryjí ramena. Oba outfity doplňte velkou kabelkou, která se postará o zakrytí nedokonalostí.

Volný top, který vám sedne

Pokud vás trápí větší bříško, vezměte si volný top, který ho zahalí. Nebojte se experimentovat a vyberte si barevné a vzorované kousky. Trendy halenka s potiskem listů vás zaujme košilovým límcem. Zajímavou volbou je i kreponová halenka, kterou nabízíme v khaki a zlaté barvě.

Blazer na zahalení rukou

Džínové bundy jsou evergreenem každé sezóny. Nadčasový a moderní kousek nyní najdete i v širším střihu, aby se přizpůsobil každé postavě. O zakrytí širších boků se postará dlouhá kimono košile rovného střihu. Ani v této kategorii se nebojte barev a zvolte například světlou khaki.

Zanechte nám komentář