logo
logo
Inspirace pro domácnost

Co bude Vaší posteli slušet?

Co bude Vaší posteli slušet?

Trendy pro novou sezónu se netýkají jen oblečení, ale i Vašeho domova. Já jsem se zaměřila na ložní prádlo a zjistila jsem, jaká povlečení budou letos Vaší posteli nejvíc slušet. Už je máte?

Při zvelebování svého domova nezapomínám ani na ložnici. Do postele vybírám vždy moderní a především kvalitní povlečení, které ani po několikerém vyprání neztrácí svou barvu a zůstává stále jako nové. A právě takové jsem teď vybrala i do naší nové jarní kolekce na Blancheporte. Pojďme se podívat, do čeho letos lůžkoviny obléknout, pokud se chcete držet aktuálních trendů.

V jednoduchosti je krása

Já sama většinou dávám přednost jednoduchému, nejlépe jednobarevnému, povlečení. A právě jednoduchost, někdy i v kombinaci se zdobnými prvky, je jedním z hitů tohoto roku. Proto v naší kolekci najdete bílé povlečení Blanche. Jeho lemy jsou zdobené nádhernou výšivkou, která obyčejné ložní prádlo proměnila v romantický doplněk každé postele.

Jednoduchost v kontrastu se zdobnými prvky v podobě roztomilých mašliček, to je povlečení Lara. Je zdobnější než Blanche, a přitom stále velmi střízlivé. Navíc nemusíte zůstávat jen u neutrální pískové barvy, ale můžete sáhnout i po originálním tyrkysovém odstínu „cedr“, které každou ložnici spolehlivě rozzáří a dodá mu šmrnc.

Vzory, které si zamilujete

Ačkoliv obyčejně nejsem příznivcem nápadných vzorů, v případě povlečení občas udělám výjimku. Pokud obyčejně vzory vynecháváte, zkuste je letos – jsou v kurzu! Milujete-li barvy, rozhodně Vás potěší hravé povlečení Samba. Dominantní barvou je zde nebesky modrá barva, které dominují barevné exotické listy z jedné strany a nenápadné proužky ze strany druhé. Povlečení tak můžete kdykoliv otočit a rázem tak změnit look Vaší postele.

Je libo menší divočina? A co takhle motýli ve svěžích jarních barvách? Navodí Vám atmosféru teplých slunečných dní a usínání pro Vás bude zas o něco příjemnějším zážitkem. V případě povlečení Lucie navíc máte na výběr – motýli mohou poletovat na bílém, béžovém nebo modrém podkladu.

Jakému ložnímu prádlu dáváte přednost Vy? A které naopak příliš nevyhledáváte? Dejte mi vědět na Facebooku.

Zanechte nám komentář