logo
logo
Módní trendy

Co se bude nosit letos na podzim?

Co se bude nosit letos na podzim?

Nové sezóně budou vládnout třásně, výrazné límečky i krátké svetříky. Podívejte se na ty nejlepší kousky, které jsme pro vás vybrali.

Třásně, kam se podíváte

Třásně budou na podzim vévodit našim šatníkům a objeví se opravdu všude. Zamilujte si kabáty s třásňovými rukávy, kabelky, boty i sukně s třásněmi a oslavujte pohyb! Tenhle zajímavý doplněk můžete vynést na kávu s kamarádkou, do práce a hodí se i pro slavnostnější příležitosti. Oblékněte top s třásněmi a džínové kalhoty, přes rameno přehoďte třásňovou kabelku a uvidíte, jak si třásně oblíbíte.

Vybočte z davu s výrazným límečkem

Zaujměte límečkem, který jen tak nikdo nepřehlédne. Krajkovaný, bílý nebo vysoký límeček dodá outfitu ten správný šmrnc. Tenhle elegantní detail přitáhne pozornost k vašemu krku a vy budete vypadat elegantně a stylově zároveň. Ať už se rozhodnete pro klasickou košili, delší tuniku nebo elegantní kabát, varianta s límečkem dá všem jasně najevo, že znáte nejnovější trendy.

Zkrácený (cropped) svetr prostě mít musíte

Pokud byste si na podzim měla pořídit jen jednu věc, pak by to měl být jednoznačně zkrácený (cropped) svetr. Tenhle praktický kousek můžete obléct už teď během chladnějších večerů. Vsaďte na klasické černé bolerko, které snadno sladíte s ostatními věcmi ze svého šatníku, nebo dejte přednost třeba veselé zelené. Originální řešení představuje také pončo pulovr s rukávy k loktům.

Zanechte nám komentář