logo
logo
Zajímavé informace

Dopis od šťastné výherkyně Blancheporte

Dopis od šťastné výherkyně Blancheporte
Zástupci značky Blancheporte nedávno předávali výhru jedné ze svých zákaznic. Ta o svém zážitku napsala dopis, za který jí moc děkujeme a přejeme jí, aby si svou cenu užila ve zdraví s těmi nejbližšími.
Výlet Pendolinem do Pardubic se skutečně vyplatil, dcera byla do poslední chvíle jako nevěřící Tomáš a o mé výhře celou dobu pochybovala. Říkala mi: „Přece rodina Doxanských má celoživotní smůlu a nemůže tudíž nikdy nic vyhrát!“

Nechtěla se s moji vnučkou Andulkou o toto překvapení z výhry připravit a proto vyrazila se mnou na třihodinovou cestu z Plzně do 217 kilometrů vzdálených Pardubic, přímo do firmy CEMOD. Velmi ochotná paní Harapátová nás odvezla z hlavního vlakového nádraží za ředitelem firmy převzít slavnostně výherní šek na 275 000,- Kč.

Samozřejmě, že napětí v autě by se dalo nožem krájet, netrvalo dlouho a už všechny tři vč. paní Harapátové stojíme před obrovským komplexem firmy Blancheporte – Cemod. Už po chodbách nás zaujaly modelky na bannerech, které byly oblečeny do našich svetrů, mikin a kalhot. Moc nás těší, že modelky nosí stejné oblečení od firmy Blancheporte jako my :).

V kanceláři nás čekaly milé dámy paní Zámečníková, paní Kolaříková a samozřejmě i profesionální fotograf. Na stole pak krásně voněly připravené chlebíčky, které jsme dostaly jako bonus.

Po příjemném rozhovoru a rozjímání o značce Blancheporte, Magnet 3Pagen se nás ujal sám pan ředitel Wagner, velmi usměvavý a vstřícný muž, který nás všechny pozdravil a s jemným humorem začal rozebírat naši výhru, ona totiž nebyla jen jedna, ale hned dvě.

První byla od firmy Blancheporte na 275 000,- Kč a druhá od firmy Magnet 3Pagen na 25 000,- Kč, to když dcera Anna zjistila, málem to s ní praštilo. Protože jsem ji to jaksi zapomněla dopředu říct. Dceři jsem tímto způsobila hotový šok. Musela jsem jí na místě slíbit, že za výhru pojedeme na dovolenou.

Focení se ujal sám pan fotograf a proběhlo před reklamním bannerem v zasedací místnosti. Fotily jsme se s panem ředitelem a jednotlivými výherními šeky, nakonec jsme se vyfotili všichni vč. mé dcery a vnučky. Celé dopoledne bylo velmi příjemné a budeme na něj mít krásné a nostalgické vzpomínky. Po prohlídce celé firmy jsme zamířily do předem objednaného penzionu, tam nás odvezla laskavá paní Harapátová.

Jelikož jsme v Pardubicích ještě nebyly, zamluvily jsme si místní penzion na dvě noci, abychom poznaly krásy Pardubicka. Navštívily jsme zde Kunětickou horu, Pernštýnské náměstí, zámek, zámeckou zahradu a samozřejmě i místní obchodní domy. Teď přece můžeme začít pořádně utrácet, když jsme vyhrály

Nadále zůstáváme věrnými zákazníky firmy Blancheporte a Magnet 3Pagen. Každý katalog si pečlivě pročteme, objednáme z něj oblečení a věci, které se nám líbí a katalog vhodíme dokonce i sousedům do schránky, aby měli též možnost chodit krásně oblečeni, tak jako chodíme my.

Vaše soutěže jsou opravdu poctivé. Organizace předání šeků, přátelská atmosféra, velice příjemný kolektiv firmy, to vše v nás zanechalo příjemný dojem. Rády budeme doporučovat Vaši značku všem v Plzni a okolí.

Chtěly bychom za nás poděkovat celému týmu firmy, ať Vaše firma vzkvétá a brzy zase nashledanou!!!

S pozdravem a přáním hezkého dne,

šťastná výherkyně nejvyšší výhry Marcela Doxanská,
její dcera Mgr. Anna Doxanská a vnučka Anička Doxanská z Plzně.

Zanechte nám komentář