logo
logo
Módní trendy

Džínová móda 4x jinak

Džínová móda 4x jinak

Podlehněte kouzlu džínové módy a vytvořte si nevšední outfit pro každou příležitost.

Ležérní dvojitý denim na běžný den

Každodenní povinnosti si vyžadují pohodlný, ale stále jedinečný outfit. Sáhněte po košili bez rukávů a džínách s pružným pasem. Během chladnějších dní zvolte ke košili pohodlné džegíny. Oblékněte oblíbenou bundu a do ruky vezměte hnědou kabelku. Tento jednoduchý outfit můžete ozvláštnit barevnými náušnicemi a doplňky podle vlastní fantazie.

Káva s kamarádkami v šatech

Během odpoledne s kamarádkami zazáříte v džínových šatech s knoflíky, které vám uberou několik roků. K šatům můžete zvolit zlaté doplňky a hnědou kabelku. Celý outfit podtrhnou pohodlné boty s macramé. Pokud chcete zakrýt plnější tvary, ideální volbou jsou pro vás asymetrické šaty s jemným bílým detailem. Stačí si obout bílé sandály a můžete vyrazit.

Móda do kanceláře

Jestli toužíte po spojení elegance a džínů, zkombinujte denim s bílou barvou. Outfit vytvoříte spojením džínů s bílou výšivkou a košilí. Třešničkou celého outfitu budou zlaté sandály nebo bílé tenisky a džínová bunda v zaprané modré.

Braevný denim pro lepší náladu

Denim neznamená jen modrá barva. Vytvořte si originální outfit s růžovými džíny. Stačí je spojt  s khaki barvou a nevšední kombinace je na světě. Outfit doplňte přírodní kabelkou a zlatými sandály.

Zanechte nám komentář