logo
logo
Inspirace pro domácnost Nezařazené

Jak dodat interiéru šmrnc? Zkuste to barevným domácím textilem!

Jak dodat interiéru šmrnc? Zkuste to barevným domácím textilem!

Pomocí domácího textilu v těch správných barvách a kombinacích dodáte jednotlivým místnostem přesně takovou náladu, jakou si přejete. Inspirujte se naší nabídkou.

Zelená – oáza klidu v obývacím pokoji

Zelená barva prospívá psychice a pomáhá relaxaci. Vyzkoušejte její sílu s šedozeleným ručně tkaným povlakem na polštář nebo jedlově zeleným kobercem s dlouhým vlasem. Vkusně ji doplníte odstíny šedé, třeba hřejivou dekou z čisté vlny.

Bílá čistota a harmonie v ložnici

Pro ničím nerušený spánek vsaďte na světlé barvy a pastelové tóny. Na bílém lněném povlečení bude vypadat perfektně prošívaný přehoz v jemné béžové nebo pudrově růžové polštářky.

Oranžová – teplo domova v kuchyni

Oranžová je barva radosti, která navíc podporuje chuť k jídlu. Aby působila přívětivě, je potřeba ji dávkovat opatrně. Zkuste třeba ubrus se lnu podobnou strukturou [1] [BS2] a terakotové utěrky společně se žlutými podsedáky.

Modrá – jasná mysl v pracovně

Modrá barva navozuje soustředění a pohodu, což se hodí při práci. Svou produktivitu můžete podpořit nebesky modrým potahem na křeslo a kobercem s geometrickou mozaikou. Vřelost téhle barvy podtrhnete béžovým plédem nebo smetanovými záclonami.

Zanechte nám komentář