logo
logo
Nezařazené

Jak kombinovat blazer k outfitu?

Jak kombinovat blazer k outfitu?

Podívejte se na naše tipy, jak správně zkombinovat svetr, kardigan nebo blazer k vašemu outfitu a připravte se na podzim.

Dlouhý svetr

Dlouhý svetr s dotekem kašmíru je ideálním doplňkem pro první chladné podzimní dny. Díky jeho délce udrží v teple nejen vaše ruce, ale i vaše záda, která jsou na zimu velmi náchylná. Hodí se perfektně k džínám nebo krátké sukni, protože vaše nohy opticky prodlouží.

Svetr s asymetrickými cípy

Jednoduchý outfit tvořený z trička s džínami osvěžíte asymetrickým svetrem. Vyberte si z až 7 barev a zkombinujte ho dle vašeho gusta. Pokud chcete zkusit něco nového, vyměňte džíny a tričko za černé kožené slim kalhoty s tmavým rolákem. Doplňte ho zářivou žlutou variantou asymetrického svetru a vyražte do ulic.

Kardigan se zapínáním

Tenhle kousek nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Vezměte si kardigan místo topu a k němu oblečte oblíbené džíny nebo pohodlné kalhoty. Vytvoříte tak mladistvý a odvážný outfit. Pokud máte raději klasiku, spojte kardigan se sukní a rolákem. Vrstvení je stále trendy, proto se nebojte spojit několik barev, vzorů a materiálů.

Pletený volný svetr

Volný střih spojený s vroubkovaným vzorem je ideální pro ženy s oblejšími křivkami. Zakryje nedokonalosti a podtrhne váš cit pro módu. Ležérní a zároveň elegantní svetr posune každý váš outfit o úroveň výš. Zkuste ho spojit s úzkými šaty a elegantními lodičkami.

Zanechte nám komentář