logo
logo
Módní trendy Praktické tipy

Jak na domácí pohodu: 3 tipy pro Vás

Jak na domácí pohodu: 3 tipy pro Vás

 

Zima je obdobím, kdy přirozeně trávíme nejvíce času doma v teple, zatímco venku řádí mrazivé počasí. Většinu aktivit necháváme až na jaro a raději v klidu odpočíváme. A to je dobře – čerpat síly a zrelaxovat tělo i mysl je velmi důležité. A já Vám poradím, jak si domácí pohodu užít opravdu na maximum!

 
 

Řekněte „ano“ teplákům

Domácí oblečení nemusí nutně znamenat staré vytahané tepláky a děravé tričko na donošení. Vždyť i doma se chceme cítit dobře. Vybírejte proto pečlivě, v čem budete trávit volný čas. Ideální je sáhnout po volném bavlněném oblečení, které je prodyšné a nikde Vás neškrtí. Já sama se vždycky po náročném dni v práci těším, až doma skočím do svých oblíbených tepláků, na které nedám dopustit 🙂

Tip pro Vás: Neholdujete teplákům? Zkuste pružné legíny, které se přizpůsobí Vaší postavě a padnou Vám jako ulité.

 
 

Zahřejte se

Určitě to také znáte. Dorazíte domů vymrzlí z venku a pořádně si zatopíte, abyste se zahřáli. V době, kdy cena energií prudce stoupá, však toto řešení není úplně nejlepší. Proto na to jděte od lesa jako já a raději se pořádně zachumlejte do měkoučké fleecové mikiny nebo kvalitního teplého svetru.

Tip pro Vás: Také máte často studené nohy jako já? Pořiďte si pro takovou příležitost huňaté ponožky s beránkem, které Vaše nožky spolehlivě udrží v teple.

 
 

Ani večer se nemusíte třást zimou

K večeru venku přituhuje a občas je to znát i v interiéru. Tomu, abyste se klepali zimou, ale lze jednoduše předejít. Po koupeli si místo klasického nočního prádla oblékněte teplé flanelové pyžamo. Tento pevný materiál nepropouští chlad, a tak máte jistotu, že Vám v něm bude tak akorát. Pokud se ale řadíte mezi věčné zmrzlíky, sáhněte spíše po měkkém fleecovém pyžamu. Nejenže Vám v něm bude opravdu teplo, ale navíc si ho zamilujete pro jeho hebkost a jemnost.

Tip pro Vás: Než půjdete na kutě, přes pyžamo si klidně přehoďte i dlouhý teplý župan nebo pohodlné fleecové pončo. Pokud domácí outfit doplníte také hřejivými papučemi, můžete dát zimě sbohem 🙂

 

V jakém oblečení rádi trávíte volné dny? A jaké kousky s oblibou nosíte, když je Vám chladno? Dejte mi vědět do komentářů.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář