logo
logo
Inspirace pro domácnost

Jak se vyspí dorůžova celá rodina? Vím to!

Jak se vyspí dorůžova celá rodina? Vím to!

 Jako má každý jiný styl oblékání, jsou jiné i požadavky každého člověka na ložní textil. Jaké kousky splní požadavky i těch nejnáročnějších z Vás? Pojďme se na to podívat. 

Moje rodina miluje spánek a já nejsem výjimkou. Proto chci, abychom usínali v opravdu kvalitních peřinách, díky kterým se pořádně vyspíme. Vybrat to pravé není nic jednoduchého, ale naštěstí jsem se s tím poprala a poradím i Vám.

I ti nenároční si zaslouží kvalitu

Já sama si na speciální ložní textil nepotrpím. Jediné, co mě zajímá je to, abych se ráno vzbudila odpočatá, bez přeleželého krku a abych se v noci příliš nepotila. Stačí mi tak zdánlivě obyčený polštář z mikrovlákna, který je přitom úžasně pohodlný a zůstává stále nadýchaný.

Přikrývám se peřinou z podobného materiálu. Ten je navíc ultra tenký, takže se v peřině cítím příjemně, ať je léto nebo zima.

Když Vás trápí zdraví…

Můj manžel se bohužel nespokojí s tím co já. Často ho totiž trápí bolesti zad a šíje, a tak vyžaduje opravdu lékařsky prověřený polštář, díky kterému jeho bolesti alespoň trochu poleví. Po mnoha pokusech objevil biorevoluční polštář, který je vyrobený z kvalitní paměťové pěny. Ta zajistí přirozenou polohu hlavy a krku během spánku. Od té doby se manželovy obtíže začaly pomalu zlepšovat.

Ani v případě pokrývky jsem u manžela nemohla sáhnout po osvědčené klasice, kterou se přikrývám já. Trpí totiž nadměrným pocením, a tak jsme dlouho marně hledali něco, v čem by se mohl v pohodlí vyspat. Až nedávno mi kolegyně poradila, že máme na Blancheporte nově v nabídce přikrývku proti pocení. Ta je speciálně vyvinutá tak, že odvádí vlhkost a zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu. Manžel si ji nemůže vynachválit!

Pro děti jen to nejlepší

Protože jsou moje děti alergici, musela jsem při výběru ložního textilu rovnou zapomenout na péřové kousky. Místo toho jsem jim pořídila polštáře, které jsou krásně nadýchané, antibakteriální, a zároveň v sobě mají vločky s viskoelastické paměťové pěny. Po peří ani stopy 🙂

A co peřina? Stejně jako u polštáře bylo nutností sehnat ty antialergenní. Na léto mám navíc pro děti prodyšnější přikrývky, aby jim v noci nebylo teplo. A aby se do postele těšily, pořídila jsem jim barevné. Díky speciální úpravě jsou odolné vůči skvrnám, takže se nemusím bát žádného maléru s pitím 🙂

Aby se hosté měli jako v bavlnce

Nezapomněla jsem ani na naše hosty. K dispozici u nás doma mají malý hostinský pokojík a i tam jsem pořídila kvalitní textilie. Návštěva složí hlavu do stejných polštářů, jaké mám já. Podle jejich odpočatého výrazu po ránu soudím, že bylo dobré rozhodnutí je pořídit.

Co se týče peřiny, chtěla jsem, aby se u nás hosté cítili příjemně. Proto jsem vybrala lehkou přikrývku z mikrovlákna, ve které Vám je v jakémkoliv počasí nádherně. Je navíc vyhotovená v designu květin, takže zároveň funguje i jako bezvadně vkusný doplněk do pokoje.

V jakých peřinách usínáte Vy? Máte nějaké speciální textilie? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář