logo
logo
Nezařazené

Jak správně kombinovat kalhoty a který střih je pro vás ten pravý?

<strong>Jak správně kombinovat kalhoty a který střih je pro vás ten pravý?</strong>

Chino, slim, elastické nebo rovné. Jaký typ kalhot se hodí na konkrétní příležitost a k vaší postavě? Inspirujte se našimi tipy.

Chino kalhoty do práce
Chino kalhoty jsou ideální volbou pro ženy pracující v kanceláři bez stričkního dress-codu. Svým volnějším střihem jsou pohodlnější než klasické business kalhoty a vzhledem jsou formálnější než džíny. 

🌼 Výběr chino kalhot 🌼


Slim kalhoty pro zvýraznění nohou
Slim – úzké kalhoty by určitě neměly chybět v šatníku každé ženy, která je hrdá na svoje nohy a chce je ukazovat. Přiléhavým střihem nechají vyniknout přirozeným křivkám a díky široké nabídce barev a materiálů si můžete vybrat mnoho kousků na různé příležitosti.

🌼 Výběr slim kalhot 🌼


Pohodlné elastické
Tento typ kalhot je ideální na dlouhé cesty nebo procházky po městě. Jestli máte širší boky, určitě sáhněte po kousku s rozšířením u kotníků. Pro ženy, které chtějí nohy zvýraznit, je ideální volbou úzký střih a legíny.

🌼 Výběr elastických kalhot 🌼


Rovné kalhoty na zjemnění boků
Jestli vás trápí širší boky nebo chcete zamaskovat nedostatky, sáhněte po rovném střihu, které se postará o optické zúžení nohou. Vyberte si správný materiál a barvu a můžete je kombinovat s halenkou i tričkem.
🌼 Výběr rovných kalhot 🌼

Zanechte nám komentář