logo
logo
Nezařazené

Kosmetické vychytávky a doplňky, které vám usnadní život

Kosmetické vychytávky a doplňky, které vám usnadní život

Nestíháte nebo jste zapomněla? Těchhle 5 triků zaručeně odvrátí last-minute problémy!

Brýle pro pohodlné líčení očí 
Zapomněla jste si kontaktní čočky, ale oči si bez brýlí prostě nenalíčíte? Je tu snadná pomoc v podobě brýlí na líčení! Jejich obroučky mají vyklápěcí skla, a tak líčidla aplikujete přesně tam, kam si přejete. Požadované zvětšení si můžete vybrat podle svých dioptrií.

Knoflíkový prodlužovač na těsné kalhoty a sukně
Jestli se vám po svátcích nedaří dopnout oblíbené kalhoty a ráda byste se vyhla nevzhlednému krabatění látky, zkuste prodlužovací pásek na knoflík. Tahle šikovná věcička se jen připne na původní zapínání a dopřeje oblečení v pase pár centimetrů navíc. 

Dobarvovací tyčinka na odrosty
Když je do kadeřnice daleko a vy zrovna potřebujete perfektní účes bez odrostů, sáhněte po dobarvovači na vlasy. S dvojitým štětečkovým aplikátorem je nanesení barvy jednoduché a na zaschnutí stačí 5 minut. Efekt vydrží až do umytí vlasů šamponem. 

Seřizovač ramínek pod vykrojené topy
Nemusíte hned pořizovat novou podprsenku, aby vám ramínka na zádech nevykukovala. Prostě je jen spojte plochou sponou, která se postará o dokonalý výsledek. V balení dostanete černou, bílou i tělovou, takže se při výběru svršku nemusíte barevně limitovat.

Kleště na zarostlé nehty
Problémy s nehty na nohou často způsobují lodičky nebo jiné boty se zúženou špičkou. Od bolesti ze zarostlého nehtu vám rychle pomůžou speciální kleště. Jsou tvarované tak, aby odstřihly bodavou část nehtu a zároveň nepoškodily okolní kůži.

Zanechte nám komentář