logo
logo
Nezařazené

Krásná a upravená během pár minut

Krásná a upravená během pár minut

Poradíme vám, co si pohlídat, aby se vaše ranní rutina zkrátila na minimum. Nepotřebujete kompletní makeup, abyste působila svěže!

Hydratovaná pleť je základ
Věnujte každý večer pár minut péči o pleť, ráno si poděkujete. Na hladké pleti vypadá makeup přirozeně a navíc vám odpadne starost s maskováním suchých míst. Vsaďte proto na kvalitní krém, který pleť zregeneruje a vypne vrásky. 

Obočí jako od kosmetičky
Tvar obočí udává celkový výraz tváře a dokáže vyzdvihnout rysy v obličeji. Pojďte mladistvému vzhledu naproti a udržujte obočí upravené. Dokonalého výsledku dosáhnete s epilátorem na obočí, který zbaví chloupků dlouhodobě a přesně tam, kde má. 

Čisté a zdravé vlasy
Aby vlasy dobře rostly, je zapotřebí pravidelně zastřihávat konečky. S kadeřnickými nůžkami to zvládnete i sama doma. Důležitá je správná péče o pokožku hlavy, třeba s šamponem a balzámem pro delší a krásnější vlasy. 

Ruce jsou vaše vizitka
Neutrácejte za drahou manikúru a radši ruce několikrát denně promažte vyživujícím krémem. Aktivní složky krému zmírní stárnutí pokožky a postarají se taky o nehty a nehtovou kůžičku. Pro zkracování nehtů používejte zásadně kleštičky a kvalitní pilník.

Zanechte nám komentář