logo
logo
Módní trendy

Móda na míru Vašim křivkám

Móda na míru Vašim křivkám

Vršek 38, spodek 42? Nevadí. Máme řešení!

Máte občas pocit, že najít tu správnou kombinaci oblečení pro Vaši postavu je pouhé sci-fi? Moc dobře víme, že je každá žena jedinečná. Naši stylisté se proto pustili do práce a vytvořili něco skvělého: sladěné svršky a spodky různých velikostí, díky kterým budete mít přesně takový model, který vám padne jako ulitý.

 
 

Odteď už nezáleží na tom, jestli nahoře nosíte velikost 38 a dole třeba 42. U nás si nakombinujete přesně takové velikosti, které potřebujete.

 
 

Tohle je jeden z předních trendů sezóny: sladěné oblečení ve stylu šatů či overalu. Blancheporte vám jako vždy nabízí řešení přesně na míru vašim křivkám. A jak tyto styly obléknout, aby vám slušely? Poradím vám!

 
 

Jak nosit overalový outfit?

Overal všechny moc dobře známe. Naše komplety vypadají navlas stejně, ale jde o dva samostatné kousky oblečení.

Základem jsou kalhoty s vyšším pasem, ke kterým obléknete halenku ve stejném stylu (chcete trochu zaexperimentovat? Zkuste sáhnout po svršku s jiným vzorem!). Ve volném čase ke svému modelu obujte pohodlné tenisky a doplňte ho crossbody kabelkou. Čeká vás slavnostní událost? V tom případě vyměňte kecky za elegantní sandály a psaníčko. Rázem máte úplně jiný outfit!

 
 

Jak nosit šatový outfit?

Klasické šaty v tomto případě v podstatě vyměníte za sukni a top. V případě výběru stejného vzoru pak bude váš model vypadat jako klasické šaty.

Nejdříve se zaměřte na délku sukně. Rozhodnout se můžete třeba podle příležitosti nebo vaší momentální nálady. Důležitým prvkem je také volba vzoru – na romantickou schůzku se hodí květiny, do práce jednoduchý styl nebo proužky,… Pak už jen stačí sukni doplnit vhodným svrškem a je hotovo! Stejně jako u overalového outfitu, i tady platí, že můžete být odvážná. Klidně nakombinujte proužky s neotřelým vzorem anebo vyzkoušejte sladit dvě různé barvy.

K šatům jsou ideálním obutím baleríny, sandály či lodičky, přes rameno si pak přehoďte zajímavou kabelku. A pokud má být večer chladněji, nezapomeňte na koženou či džínovou bundu.

 
 

Zalíbil se vám některý z našich kompletů? Pokud ano, který to je a kam byste si ho vzala? Dejte mi vědět do komentářů 🙂

 
 

Zanechte nám komentář