logo
logo
Nezařazené

Nadčasová trička a tipy na jejich kombinování

<strong>Nadčasová trička a tipy na jejich kombinování</strong>

Poznejte TOP 4 outfity s tričky, která si zamilujete. Ležérní, business, do posilovny i do práce!


Barevné do práce
Oblečte se stylově a prakticky! Vyzkoušejte kombinaci elegantního trička s anglickou výšivnou ve svěží žluté. Tohle tričko si vás získá detailem na vrchní části a střihem, která vám sekne. K výraznému tričku doplňte klasické černé kalhoty se zlatým detailem, hnědé sandály na podpatku, kabátek a pracovní den může začít. 

Elegantní tričko a maxi sukně
Spojení maxi sukně a trička je hitem, který si oblíbily všechny známé celebrity. Díky správné kombinaci trička můžete šikovně poukázat na vosí pas nebo zakrýt nedostatky. Navíc působí mladistvě a trendy. Vyzkoušejte spojení trička s knoflíky a jednoduché sukně. Na nohy vezměte elegantní tenisky a jde se!


Nevšední střih na všední den
Květiny jsou hit, který definuje jaro, proto by neměly chybět ani na vašem tričku. Vyzkoušejte tohle elegantní tričko spolu s úzkými kalhotami v béžové barvě. Tričko je zajímavé nejen vzorem, ale i střihem, který perfektně zakryje větší bříško.

Příjemný materiál na cvičení
Ciťte se během cvičení pohodlně díky dobře zvolenému tričku. Základ je dobře padnoucí střih, který drží na svém místě i při aktivnějším tréninku, a dobře savý materiál, který se postará o vaše pohodlí. Vyberte si z množství různých vzorů a barev v naší kategorii zaměřené na sport

Zanechte nám komentář