logo
logo
Nezařazené

Nadčasové kousky do vašeho šatníku

Nadčasové kousky do vašeho šatníku

Tyhle klasiky by vám ve skříni rozhodně neměly chybět. Nestárnou, dají se snadno kombinovat a sluší úplně všem.

Malé černé
Variabilní šaty, které využijete skoro na každou společenskou událost. Jděte po hladkém materiálu bez ozdob a délce lehce nad kolena. Takové šaty se pak dají nosit na tisíc způsobů – v kombinaci s páskem, výrazným náhrdelníkem, broží nebo šátkem.

Bílá košile
Dlouhá nebo přesně do pasu, hlavně ale neprůhledná a z kvalitního materiálu. S klasickou bílou košilí vytvoříte nespočet outfitů. Se správnými doplňky může působit ležérně, elegantně i sportovně. Náš tip: dlouhou košili můžete nosit celoročně! V zimě k legínám, v létě jako šaty.

Univerzální džíny
Najít dobře padnoucí džíny je oříšek, ale když se zadaří, vydrží vám věky. Dbejte hlavně na to, ať se jedná opravdu o džínovinu – ta se narozdíl od jiných materiálů časem nesepere a nesrazí. Nadčasové barvy, které přežijí všechny sezóny? Světlejší denim a černá.

Jednoduchý kabát
Kabát áčkového střihu a trench coat užijete vždycky. Opět platí, že v jednoduchosti je krása, a proto hledejte v základních barvách. Buďte rafinovanější a nechte černou stranou. Slušet vám totiž bude i barva podobná odstínu vašich vlasů. Ale pozor! Hlídejte si studený a teplý podtón, jen tak bude tahle matematika fungovat. 

Zanechte nám komentář