logo
logo
Módní trendy

Namixujte si dobrou náladu v šatníku

Namixujte si dobrou náladu v šatníku

Zlepšete podvědomě svůj den díky správné zvolené barvě vašeho outfitu.

Vášnivá červená

Dodejte si odvahu pořádnou dávkou červené. Přispívá k dobití energie a poskytne vám oporu během těžkého pracovního dne plného výzev. Navíc zvedne vaše sebevědomí díky její schopnosti upoutat pozornost.

Pozitivní žlutá

Známka radosti a pozitivní nálady – to je žlutá barva. Pokud vás čeká náročný den, žlutá se postará, abyste ho lépe zvládla. Stimuluje vaše smysly a podporuje relaxaci.

Produktivní modrá

Chystáte se na pracovní schůzku a chcete působit důvěryhodně? Modrá je ta správná volba. Zvyšuje sebevědomí, vzbuzuje dojem bezpečí a zodpovědnosti. Světle modrá je vhodná pro konzervativní dámy.

Citlivá růžová

Spojení červené a bílé je výborné pro práci s dětmi. S růžovou vás budou lidi podvědomě vnímat jako jemnou, citlivou a starostlivou. Navíc budete ztělesněním bezpečné náruče a hravosti.

Konzervativní šedá

Držte si odstup a staňte se neviditelnou v tu pravou chvíli. Šedá je považovaná za konzervativní a velmi neutrální barvu. Podvědomě může vést k negativitě, takže s ní nakládejte opatrně. Je ale výborná na kombinování a tak se nebojte otevřít dveře i této barvě.

Harmonická zelená

V zelené se ukrývá zdraví, příroda a život. Je hodně důležitá pro navození pokoje a harmonie. Proto po ní sáhněte před stresovými situacemi a velkými výzvami.

Zanechte nám komentář