logo
logo
Nezařazené

Objevte 3 módní trendy podzimní sezóny!

Objevte 3 módní trendy podzimní sezóny!

Tým módních návrhářů z Blancheporte si pro vás připravil 3 trendy, ve kterých tenhle podzim zazáříte! Který styl si vyberete?

Pop styl

Oblečení v pop stylu si zamilují hlavně milovnice výrazných barev. Tenhle trend je plný hravosti a krásných střihů. Skvěle se hodí do kanceláře i na kafe s kamarádkou. Předveďte svůj cit pro módu v dlouhé červené sukni s potiskem květin, ke které dobře padne nesmrtelná koženková bunda. Outfit doplňte výrazným náramkem se štrasem a korálky a buďte za hvězdu.

Španělský styl

Khaki a medově žlutá barva, to je nový španělský styl pro nadcházející sezónu. Tmavé tóny khaki se v podzimním šatníku budou vyjímat opravdu báječně. Oblékněte khaki kardigan z úpletu nebo manšestrovou sukni ve stejné barvě. Medově žlutá barva zase hezky vynikne na halence a plisovaných šatech.

Městský styl

Patříte mezi věčné romantičky? Pak se určitě zamilujete do městského stylu. Přírodní odstíny a pastelové tóny jsou zkrátka to pravé ořechové. Vyrazte na první schůzku v květinových šatech a udělejte dobrý dojem. Až venku přituhne, oblékněte pohodlný svetr s výstřihem do V a zachumlejte se do teplé bundy.

Zanechte nám komentář