logo
logo
Nezařazené

Objevte barvy této sezóny

Objevte barvy této sezóny

Objevte ty nejžhavější novinky ze světa módy, které budou tento podzim a zimu in.

Sytě zelená

Zelená vás dokáže uklidnit a dodat síly na zvládnutí náročného dne. Tuto barvu nádherně zkombinujete s černou a zlatou. Spojte sytě zelený pletený svetr s černými kalhoty a černou crossbody kabelkou se zlatými detaily. Stačí doplnit zlaté šperky a dokonalý outfit je na světě.

Bleděmodrá

Jakkoli tato barva může působit nudně a nezajímavě, dokáže zpestřit jakýkoli outfit. Díky jemným, nenápadným tónům ji zkombinujete opravdu se vším. Nejvhodnějšími barvami spektra k ní jsou bílá, šedá, růžová a tmavě modrá. Doplňte šedé šaty doplňky v této nebeské barvě a nebudete litovat.

Broskvová

Jemňoučký odstín, který je spojením růžové, oranžové a bílé okouzlí každou něžnou ženu. Velmi příjemná barva působí elegantně, a proto se nebojte sáhnout po saku nebo kalhotách v tomto odstínu. Abyste si v outfitu zachovala jemnost, doplňte ho bílou nebo krémovou. Jednoduchost, styl a ženskost jsou hitem této sezóny.

Pudrová růžová

Typická barva, která nesmí chybět v žádné vintage domácnosti je hitem v oblékání. Jako broskvová, i z této barvy sálá něha a čistota. Skvěle se kombinuje se žlutou nebo modrou. Obě varianty ji oživí a rozzáří.

Jasně žlutá

Rozzařte svoje okolí outfitem v této pozitivní barvě a zavzpomínejte si s ní na teplé letní paprsky. Perfektně se hodí k džínovině a nebo lnu. Žlutá nabízí širokou škálu odstínů, vyberte si proto ten, která vás nejvíc vystihuje. Určitě netrefíte vedle.

Zanechte nám komentář