logo
logo
Módní trendy

Objevte trendy podzimní sezóny!

Objevte trendy podzimní sezóny!

Připravte se na stylový podzim ve znamení zemitých barev a neokázalých vzorů. My v Blancheporte připravení jsme, a co vy?

Svetr – zahřeje, schová nedostatky a uchvátí

Pokud se vám ještě nechce oblékat do dlouhého kabátu, sáhněte po měkoučkém svetříku. V naší široké nabídce najdete ležérní kousky, které oživí váš každodenní outfit. Například tento hořčicový svetr snadno sladíte s džínami a bílou košilí. Pro elegantnější styl se hodí ažurový svetr, který se skvěle hodí k sukni, nebo tento svetr s detailem v podobě jemné krajky. Ocení ho hlavně dámy s plnějšími tvary. Díky jeho délce totiž dokonale zakryje všechny nedostatky.

Dlouhé šaty – elegantní, ležérní? Výběr je na vás!

Kdo tvrdí, že šaty jsou jen kousek na léto? To už dávno neplatí! Vyberte si ty pravé a oživte svůj outfit. Například tyto vzorované šaty nebo šaty se zlatým potiskem v zemitých odstínech můžete sladit s vysokými hnědými kozačkami  a vytvořit tak krásný a jednoduchý outfit.

Sukně – ukažte nohy a oživte je zajímavými pantoflemi

Ukažte nohy i na podzim. Základem výběru správné sukně na podzim je vhodný materiál. Sáhněte po hrubších, teplejších materiálech. Například tato manšestrová sukně ve vínové červené zahřeje a ozvláštn celý outfit. Zajímavým kouskem ve vašem šatníku může být i tato pouzdrová sukně. Krásně zvýrazní vaši siluetu a výstřih vepředu odhalí vaše nohy. Pro odvážnější ženy máme připravenou tuto sukni s efektem kůže. Užijte si podzim se stylem!

Zanechte nám komentář