logo
logo
Nezařazené

Oblečte se pohodlně a zároveň chic

Oblečte se pohodlně a zároveň chic

S pulovrem, croptopem, kardiganem i elegantní blůzkou. Inspirujte se a poznejte nové trendy v kombinaci legín a teplých svršků.

Dopřejte si pohodlí i při business stylu
Elegantní look vytvoříte správným výběrem legín a pěkného svetříku. Vyzkoušejte kombinaci legín s třpytivými lampasy na bokách a jednoduchého tunikového pulovru. K takto zvolené kombinaci stačí doplnit minimalistickou kabelku, kabát rovného střihu a kotníkové boty.

Buďte odvážná s croptopem 
Vyzkoušejte nevšední kombinaci vysokých legín a croptopu. Jestli je pro vás croptop hodně odvážný, vyměňte ho za volný top a udělejte na něm uzel. Ideálním doplňkem jsou vysoké kozačky, jemné doplňky a hlavně teplý buklé kabát

Osvěžte outfit teploučkým kardiganem
Dámy, které trápí větší stehna nebo bříško můžou partie opticky zmenšit dobře padnoucími legínami a delším kardiganem. Sáhněte po legínách s džínovým vzhledem a volném topu, který zastrčíte do kalhot. Navrch si vezměte dlouhý kardigan s knoflíky a dokonalý outfit je na světě. 

Vyzkoušejte koženkové legíny
Velmi zajímavý outfit vytvoříte spojením koženkových legín a volného svetříku v zářivé barvě. Nevšední kombinaci doplňte černými doplňky, které se ke koženkovým legínám skvěle hodí a můžete vyrazit.

Zanechte nám komentář