logo
logo
Nezařazené

Oživte své stolování

Oživte své stolování

Jídlo je lepší, když je podávané na upraveném stole. Připravte stolování podle vašeho interiéru a servírujte nedělní oběd stylově.

Začněte ubrusem
Ubrusy barevně dolaďte k barvě interiéru. Jestli je vaše jídelna plná dekorací, ubrus zvolte v jednoduchých barvách bez vzorů a výstředností. Letní večírky oživíte tropickým nebo květinovým vzorem.

Chraňte stůl před znečištěním
Jestli máte doma malé děti, oceníte voskované ubrusy, které lehce omyjete vlhkým hadrem. Minimalistický grafický vzor se hodí do interiéru v jednoduchých barvách a designu. Kuchyně ve vintage stylu ožije s ubrusem s potiskem oliv. Šedý perlový potisk je zase ideální na slavnostní obědy a večeře. 

Vylepšete sezení sedákem 
Sezení bude pohodlnější s měkkými sedáky v různých barvách a vzorech. Jestli mají vaše židle výplň, sedák může být tenčí. Vyberte si podle tvaru – kulatý nebo čtvercový. Dřevěné židle vylepšíte hlubokým sedákem s tloušťkou 7 cm. Jestli chcete jídlo servírovat na nízkém stole, vyzkoušejte polštáře na zem s hloubkou až 10 cm pro pohodlné sezení. 

Stylové ubrousky
Neumíte skládat labutě s ubrousků, ale chcete pěkné aranžmá? Prohlédněte si nabídku už složených ubrousků. Jestli nechcete stále kupovat nové ubrousky, vyzkoušejte naše látkové, které jednoduše vyperete a můžete je použít znovu. 

Zanechte nám komentář