logo
logo
Nezařazené

Podzim v duchu nejnovějších trendů! 5 tipů, jak se obléct teple a stylově

Podzim v duchu nejnovějších trendů! 5 tipů, jak se obléct teple a stylově

Podzimní móda nabízí nespočet možností hravého vrstvení a kombinování vašich oblíbených letních kousků, kterých se ani s klesajícími teplotami nechcete vzdát. Vybrali jsme pro vás 5 trendy outfitů, ve kterých na podzim zazáříte.

Vesta, triko s dlouhým rukávem a rovné kalhoty

Vesty všeho druhu jsou absolutním hitem této sezóny. Ať už zvolíte pletenou na tělo nebo péřovou v oversized střihu, budete za hvězdu. Pod ni rolák nebo lehčí svetřík, k tomu rovné džíny a voilà – look z přehlídkových mol je na světě!

Midi šaty, punčochy a kotníkové boty

Předpověď počasí hlásí jeden z teplejších dnů? Vystačíte si s klasickými šaty midi délky (jasně, třeba s těmi z letní dovolené!), tenkými punčochami a kotníkovými botami.

Trenčkot a široké kalhoty

Trenčkot je sázkou na jistotu a hodí se pro jakoukoli příležitost. Každého přesvědčíte o svém perfektním vkusu, když francouzský nádech tohoto kabátku ještě povýšíte širokými kalhotami.

Maxi sukně, hladký top a vypasovaná bunda

Svoji zamilovanou dlouhou sukni z jara a léta unosíte i na podzim! Zkuste dovnitř zastrčit jednoduché triko nebo tílko a přes ramena přehoďte kratší bundu. Náš tajný tip: S křivákem se vždy trefíte!

Delší kožené sako, oversized košile a džíny

Osmdesátkové retro v podání koženého saka je tu s námi zaslouženě už pár měsíců. Ikonický outfit s ním během chvíle vytvoříte za pomoci volné minimalistické košile a džínů.

Zanechte nám komentář