logo
logo
Inspirace pro domácnost

Podzimní novinky pro Váš domov

Podzimní novinky pro Váš domov

 Jaká móda se bude nosit letos na podzim, už jsem Vám před několika dny přiblížila ve svém článku. Věděli jste ale, že trendům podléhají také doplňky pro Vaši domácnost? Tyhle musíte letos mít! 

Stejně jako u oblečení, platí i u bytových doplňků, že letošní podzim pofrčí zemité barvy, jednoduchý design, ale i nápadité potisky. Protože mě zvelebování domácnosti baví a každou sezónu se pídím po tom, v čem bude můj domov opravdu stylový, pustila jsem se do práce s předstihem a můžu Vám tak podzimní novinky na Blancheporte ukázat už teď.

Spěte stylově

Jak jde o geometrické potisky na čemkoliv, musím to mít. Proto když jsem vybírala kousky do podzimní kolekce a viděla jsem povlečení Bella, bylo jasné, že si ho pořídím také domů. Díky špičkové bavlně, ze které je povlečení vyrobené, se v něm příjemně usíná a ještě lépe spí. Vstávání už je horší… 🙂 A protože jsem zvolila barvu terakota, po ustlání naše postel vypadá, jako kdyby na ni napadalo podzimní listí.

Když ráno vstaneme, postel ustelu a přehodím přes nic přehoz v nádherné kari barvě. Vypadá opravdu krásně a poslouží i jako přikrývka třeba v případě, že se rozhodnete dát si šlofíka jen na chvíli po obědě.

Tohle určitě znáte. Chcete usnout a ne a ne zabrat, protože za okny projíždějí auta a osvětlují Vaši ložnici. Nepřítelem č. 2 také bývá pouliční osvětlení, které do pokoje svítí často celou noc. U nás doma je to stejné, proto jsem si pořídila zatemňovací rolety. A i ty mám pro každé roční období jiné. Teď na podzim jsem si pořídila tyto s motivem listů.

Pro potěchu oka

Kdykoliv, kdy to volný čas dovolí, si jistě každý z nás najde alespoň chvilku na odpočinek ve svém obývacím pokoji. Relax by to ale byl jen poloviční bez příjemného prostředí. A toho docílíte právě díky doplňkům. A začít můžete klidně od maličkostí. Co třeba stylové povlaky na polštářky? Vzhled Vašeho obýváku dotáhnout k naprosté dokonalosti.

V podzimních dnech (které už se blíží), si vždycky ráda zalezu do příjemné a hřejivé deky. A určitě nejsem jediná. Také se na tento čas těšíte? V tom případě to chce stylový a hlavně měkkoučký pléd. Jeden takový tu pro Vás mám.  Nejen, že se Vám v něm bude příjemně lenošit, ale navíc se stane prima dekorací na Vaší pohovce.

A pokud chcete svému obývacímu pokoji dodat nádech luxusu, vyřešte to elegantně – pořiďte si koberec. Ten z Blancheporte ve vzhledu leštěného betonu je odolný proti vodě i špíně, takže vydrží jako nový i několik let.

Aby Vás vaření bavilo

Co si budeme povídat. My, ženy, nejčastěji trávíme čas v kuchyni. Proto si to i tam chceme udělat hezké. A stejně jako ve zbytku bytu, i tady k tomu stačí jen pár věcí. Začít můžete u jídelního stolu. Když na něj pořídíte vkusný ubrus, ihned to změní ráz celé kuchyně. Já si oblíbila tento z voskovaného plátna, a to především proto, že se skvěle udržuje a dlouho vydrží.

Vždycky mě rozčilovalo, když mi při vaření drobky a kousky potravin zapadávaly mezi linku a sporák. Pokaždé mi trvalo, než jsem vše uklidila. Naštěstí jsem našla vychytávku, díky které už nic takového nehrozí. Tou je speciální páska na zakrytí štěrbin mezi nábytkem.

A pokud mi přece jen sem tam nějaké drobky z pracovní desky spadnou na zem, vytáhnu rotační smeták. Díky jeho otáčivé hlavě můžu smést nečistoty i pod nábytkem. A co víc, smeták není na elektřinu, takže uklízení proběhne bez hluku. Pak už jen stačí vysypat prachový sáček a smeták je připravený na další použití.

Jaké podzimní doplňky máte pro svůj domov připravené? Podělte se se mnou o inspiraci na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář