logo
logo
Inspirace pro domácnost

Povlečení Jaro-Léto 2020: Jaký je váš oblíbený styl?

Povlečení Jaro-Léto 2020: Jaký je váš oblíbený styl?

Perkál, bavlna, flanel, originální nebo klasické vzory… na Blancheporte najdete celý rok trendy, kvalitní a cenově dostupné ložní prádlo. Nová kolekce Jaro-Léto je plná exkluzivního povlečení, které je navrženo tak, abyste se v něm cítili maximálně pohodlně. Prohlídka našich novinek začíná! Jaké povlečení si zamilujete vy? 🙂

 
 

1. Svěží zelená

Potisk zeleně je vždycky potěchou pro oči.
Nechte přírodu vstoupit do svého domova. Potisky rostlin mu zaručí nádech jara, který po dlouhé zimě jistě rádi uvítáte.

2. Vůně Asie

Vypravte se do Japonska s povlečením Keiko. Jeho neotřelý a inspirativní vzor vytvoří ve vaší ložnici tu nejlepší atmosféru pro krásné sny. Nechte se unést asijským mámením!

3. Venkovský sen

Květinový potisk a efekt akvarel… to jsou prvky, které vaše spaní promění v jedinečný zážitek. Povlečení Jade vás zavede přímo do krajiny plné uklidňující a slunné atmosféry. To je to pravé štěstí!

4. Útěk do Orientu

Oblečte svou ložnici do exotiky, která ji oživí a zahřeje. Milovníci kořenitých barev si toto povlečení rychle zamilují a už nebudou chtít usínat v jiném. Jste připraveni na noční výlet na Blízký východ?

5. Nejen pro námořníky

Máte rádi výlety po moři a cizí kraje? Pak je pro vás ložní prádlo inspirované námořní dopravou jasnou volbou!
Najednou jako byste cítili povzbuzující vůni oceánu… Nechte se unést na vlnách spánku v tomto stylovém povlečení.


Zanechte nám komentář