logo
logo
Módní trendy

Připravte se na pozdní léto! Pořiďte si bundičku na chladné večery

Připravte se na pozdní léto! Pořiďte si bundičku na chladné večery

Ani v létě by vám neměla chybět lehčí bunda, která vás zahřeje při večerním posezení s přáteli nebo když se venku ochladí. Podívejte se na náš výběr těch nejlepších bundiček na léto!

Džínová klasika

Stará známá „džíska“ je dokonale univerzální, můžete ji nosit od jara do podzimu. V létě ji unosíte hlavně v kombinaci s šortkami nebo šaty. Oblékněte košilové šaty, romantické dlouhé šaty s květinami nebo třeba malé černé. Při výběru džínové bundy se můžete rozhodnout mezi retro bundou s opraným vzhledem a barevnou džínovou bundou anebo můžete dát přednost krátké bundičce se ¾ rukávy.

Stylový bomber

Lehká bunda ve stylu bomber působí ležérně a dokáže celý outfit povýšit na vyšší level. Nebojte se bomber sladit s šaty a podpatky, fantazii se meze nekladou. Sáhnout můžete například po červené bundě s pruhy, která zaručeně přiláká pozornost. Zajímavou variantou je bomber s potiskem nebo bomber s tropickým designem.

Sako místo bundy

Vyrážíte na slavnostnější událost a ráda byste zanechala ten správný dojem? Elegantně a zároveň pohodlně se budete cítit v dobře padnoucím saku. Přehoďte přes tuniku, košili nebo šaty krásné saharské sako, které váš look hezky osvěží. Vzdušné sako v černé nebo bílé barvě se hodí prakticky ke všemu. Trendy volbou je i košilové sako na knoflíky, ve kterém budete působit ležérně a stylově.

Zanechte nám komentář