logo
logo
Módní trendy

Proběhněte podzimem v kvalitní obuvi

Proběhněte podzimem v kvalitní obuvi

S příchodem podzimu končí doba sandálů i espadrilek a je třeba sáhnout po uzavřené obuvi přizpůsobené tomuto chladnějšímu období. V dnešním článku se zaměříme na několik oblíbených typů podzimní obuvi – kvalitní, stylové a v první řadě pohodlné.

Tenisky pro mladistvý vzhled

Tenisky jsou v dnešní době nejenom sportovním, ale i módním doplňkem. V podzimním období se mohou stát Vaším nejlepším přítelem. Vybírejte z odolnějších materiálů, které ochrání Vaše nohy před vlhkostí a chladem. Nejkvalitnějším materiálem v obuvi je samozřejmě kůže. Mým prvním tipem jsou proto kožené tenisky s kontrastními vsadkami a pohodlným obouváním na zip. Co se týče stylu, tenisky nabízejí širokou škálu možností. Můžete si vybrat mezi klasickými modely nebo extravagantnějšími designy – např. teniskami s třpytivým efektem a zlatými detaily. V nabídce máme také kotníčkové tenisky nebo tenisky na klínku, pokud potřebujete prodloužit postavu. A k čemu tenisky nosit? Ukažte, že jdete s dobou, a noste je nejen ke kalhotám, ale i k sukním a sportovnějším šatům.

Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla

Elegantní polobotky

Polobotky jsou obecný pojem, zahrnují mnoho druhů. Třeba šněrovací derbies, mokasíny, nebo baleríny. Jsou synonymem pohodlí a elegance. Lze je snadno kombinovat s různými styly oblečení, od džínů s košilemi až po kalhoty a pulovry. Vaše nohy budou jako v bavlnce například v měkoučkých mokasínách z kožené usně v trendy kaštanové barvě. Nebo dáte přednost ultra moderním polobotkám se střapci na klínové podrážce?

Polobotky se střapci, na klínové podrážce

Oblíbená kotníčková obuv

Na podzim přichází čas i na nízké kozačky, chelsea boty nebo jinou obuv ve výšce ke kotníkům. Nosit se dají se vším – sukněmi, šaty i kathotami. V posledních letech jsou velice oblíbené tzv. chelsea boty, které mají charakteristický design s elastickými panely na bocích. To usnadňuje jejich obouvání a vyzouvání. Pro letošní podzim je obzvláště „IN“ karamelová barva. Elegantní klasikou jsou kotníkové kozačky na podpatku se zipem na vnější straně. Ležérnější look naopak dosáhnete se šněrovacími kotníčkovými botami v kaštanové barvě. Dbáme na TOP kvalitu, proto šijeme nejčastěji z kůže. Takové boty Vám pak vydrží (při správné péči) mnoho sezón. A pohodlí? To je k nezaplacení.

Boty chelsea z kožené usně

Při výběru podzimní obuvi nezapomeňte brát v úvahu počasí a Váš osobní styl. Určitě se vyplatí investovat do kvalitních materiálů, Vaše nohy Vám budou vděčné. Vychutnejte si procházky, výlety a společenské události v botách, které nebudete chtít nikdy sundat😁.

Vaše Jana

Zanechte nám komentář