logo
logo
Krása a relaxace

Sport během podzimní sezóny

Sport během podzimní sezóny

Začněte se změnou, dostaňte se do formy a zlepšete si imunitu. Letní třicítky vystřídalo příjemných dvacet stupňů a sport v přírodě je o něco příjemnější. V Blancheporte jsme si pro vás připravili spostu stylových sportovních kousků, které stojí za to!

Mikina – nezbytná pro ranní běh

V naší nabídce najdete hodně rozličných kousků a materiálů. Mezi nejtypičtější sportovní doplňky patří fleecová mikina. Na Blancheporte ji najdete až v 9 barvách. Skvělým pomocníkem pro vás bude i softshellová bunda. Ta se hodí hlavně do sychravého počasí. Ochrání vás totiž před větrem a deštěm. Pokud vám záleží na sladěném looku, stylový outfit vytvoříte pomocí našeho meltonového setu kalhotmikiny.

Maximální pohodlí s kalhotami na sport

Nic nezničí radost z pohybu víc jako nepříjemné postranní švy. Zvolte proto kalhoty z příjemného materiálu. Nejlépe se budete cítit v legínách. Vyberte si dlouhé nebo 3/4 legíny a můžete vyrazit. Pro chladnější dny si přichystejt meltonové kalhoty – měkoučké a hřejivé.

Všechno na svém místě i při sportu

Zachovejte si pevné poprsí i při běhání díky správně zvolené podprsence. Vždy si zvolte tu správnou sílu opory. Na náročné sporty jako běh nebo lezení se hodí podprsenka s nejvyšší oporou. Jestli s běháním začínáte a upřednostňujete klus před sprintem, bude pro vás skvělou volbou podprsenka se střední oporou se širokým spodním lemem. Na procházky vám postačí tahle nenápadná podprsenka s lehkou oporou, která připomíná klasické podprsenky. Milovnice jógy ocení podporu ve znamení stylové podprsenky s překřížením.

Zanechte nám komentář