logo
logo
Nezařazené

Stále mladá a šik. Objevte módu, která ubírá roky

Stále mladá a šik. Objevte módu, která ubírá roky

Působit svěžím a mladistvým dojmem je se správným oblečením hračka! Přečtěte si naše tipy, čím svůj šatník obohatit a čemu se naopak obloukem vyhnout.

Nechte vyniknout siluetu
Zahoďte oblečení neforemných střihů a sáhněte po dobře padnoucích kouscích, které podpoří vaše přednosti. Pyšníte se úzkým pasem? Zvýrazněte ho denimovými šaty s páskem! Jste majitelkou objemného hrudníku? Slušet vám bude vzdušná tunika s kulatým výstřihem. A neschovávejte se ani v chladnějších měsících. Beztvarou oversize bundu vyměňte za kratší a vypasovanou.

Velké vzory < drobné vzory
Velké plošné vzory postavu deformují a přidávají vám roky. Nebojte se kousků s drobným vzorem nebo úplné jednobarevnosti. Zkuste třeba delší rozšířenou sukni s drobnými kvítky a k tomu jednobarevný strečový rolák.

Zapomeňte na stejnou barvu kabelky a bot
A teď není řeč o monochromatickém looku! Kabelka a boty ve stejné barvě, která záměrně kontrastuje se zbytkem outfitu, jsou dílo z pekel. Buďte rafinovanější a kombinujte doplňky a obuv tón v tónu. Béžová s hnědou, bílá s šedou atd.

Správné spodní prádlo dělá divy
Vhodná podprsenka se postará o přitažlivý dekolt a formující kalhotky zase pomůžou vytvarovat konkrétní partie a ubrat nejeden centimetr. Už dávno se nemusíte obávat viditelných švů a nevzhledných lemů. V nabídce jsou kompletně bezešvé topy, podprsenky i kalhotky.

Noste barvy, které vám skutečně sedí
Nastudujte si barevnou typologii a vneste do svého šatníku odstíny, co vás rozzáří. Dobře zvolené barvy pozvednou celkový outfit, schovají vrásky a rozjasní pleť.

Zanechte nám komentář