logo
logo
Nezařazené

Tipy na outfity od Lucie Benešové

Tipy na outfity od Lucie Benešové

Oblečte se jako známá herečka Lucie Benešová a zaujměte své okolí vkusem, elegancí a jedinečným stylem. 

Volné šaty

Trendem této sezóny jsou zajímavé kombinace barev, což dokonale ztělesňují šaty s patchwork potiskem. Jemné, ženské šaty zvýrazní to, co zvýraznit mají a zahalí nedokonalosti. K boho šatům se hodí lodičky v červené barvě a outfit je na světě. 

Outfit do města

Zkombinujte svěží košili s motivem jahod a malin s volnými kalhotami v červené. Volánky a mladistvý motiv na košili vám uberou několik let a budete se cítit opět mladě. Pokud vás čeká nákupní den, zvolte bílé tenisky, aby se vám kráčelo pohodlněji. Na obyčejnou procházku městem ale určitě vezměte sandály.

Letní drink s kamarádkou

Vydejte se do oblíbené kavárny v outfitu, který je ležérní a zároveň trendy. Květinové vzory jsou aktuálně v módě, a proto po nich sáhněte s halenkou, ke které stačí sladit džíny. Pokud vás čeká horký letní den, vsaďte na barevné korzárské kalhoty. Outfit doplňte pohodlnými balerínami a kloboukem.

Zlatý potisk

Lucie miluje zlatý potisk a stejně tak si ho zamilujete i vy. Vyzkoušejte kombinaci zlaté a červené! Stačí zkombinovat voálové červené šaty se zlatým potiskem a přidat zlaté doplňky. Zajímavý outfit doplňte zlatými sandály a můžete vyrazit. 

Zanechte nám komentář