logo
logo
Inspirace pro domácnost

Tipy na vánoční dárky: aby doma byla pohoda

Tipy na vánoční dárky: aby doma byla pohoda

Nevíte si rady s vybíráním dárků pro své blízké? Hoďte to za hlavu, letos jsem to vyřešila za Vás a poradím Vám, čím svým blízkým uděláte na Štědrý večer největší radost.   

Chystáte se darovat dárek pro celou rodinu, ale nevíte, čím byste dotyčné mohla potěšit? Pokud se nemáte čeho chytit, nepropadejte panice. Pár tipů, které potěší každého, pro Vás mám.

Něco pro kvalitní spánek

Bez pořádného spánku jsou všichni marní, to ví každý. Proto můžete při výběru dárků pro rodinu sáhnout po tom, co Vašim blízkým spaní zpříjemní. Může to být pohodlné pyžamo nebo třeba huňaté ponožky. Anebo zkuste ložní prádlo.

Pokaždé, když jsem s vymýšlením vánočních dárků byla v koncích, osvědčilo se mi darovat pěkné povlečení. Takové nakonec vždycky mělo mezi ostatními pozornostmi největší úspěch. Nedávno jsem objevila také velmi praktickou věc. Tou je elektrická nahřívací deka. Na zimu je jako dělaná a využije ji každý člen rodiny. A pokud víte, že má někdo z Vašich blízkých problémy se zády, přibalte mu pod stromeček biorevoluční polštář. Sama ho už pár let používám a ve srovnání s tím klasickým je dokonalý.

Praktické dárky potěší každého

Praktických vychytávek pro celou rodinu není nikdy dost. I my s manželem a dětmi máme pokaždé, když si něco takového pořídíme, velikou radost. Tak proč nepotěšit i zbytek Vaší rodiny?

Chcete-li darovat něco pro zdraví či krásu, a zároveň originálního, vsaďte na speciální obličejovou saunu. Díky ní je možné pleť pravidelně ošetřovat a udržovat ji tak svěží a čistou. A co víc, součástí balení je také inhalátor na uvolnění dýchacích cest, což jistě ocení rodiny s malými dětmi. U kosmetických pomocníků ještě chvíli zůstaneme. Loni jsme od příbuzných dostali zastřihávač chloupků. Zezačátku jsem byla z takového daru trochu v rozpacích, ale velmi rychle jsem si ho oblíbila a používám ho k úpravě obočí. A nejen já. Manžel si pomocí něj zastřihává vousy.

A mám tu pro Vás ještě jeden nevšední tip. Máte-li mezi známými někoho, kdo bydlí ve starším domku, pořiďte mu pohlcovač vlhkosti. Ten se postará o to, že oblečení ve skříni nebude cítit hnilobou nebo zatuchlinou. Stačí jen umístit tam tento malý zázrak.

Po útulném domově touží každý

Kdo by se po náročném pracovním dni nechtěl vracet do útulného bytu? Dopřejte to potěšení i svým blízkým. Neznamená to nutně, že je musíte obdarovat nákladnými věcmi. Běžte na to fikaně a zabalte jim k Vánocům drobné dekorace, které také udělají parádu.

Co například designové povlaky na polštářky? Ty ihned změní ráz celého obývacího pokoje. Pokud je nechcete darovat samostatně, přibalte k nim měkký pléd. Radost jistě udělá i takový kobereček s vysokým chlupem. Jen pozor, aby barevně ladil s obývákem obdarovaného.

Máte už něco pro rodinu pořízené? Pokud ano, co to je? Dejte mi vědět na našem Facebooku.

Zanechte nám komentář