logo
logo
Inspirace pro domácnost

Trendy ve vánoční výzdobě

Trendy ve vánoční výzdobě

Jak vyzdobit byt, aby z každého rohu sálala vánoční pohoda? S Blancheporte vám poradíme, jak na to.

Prostírání – aby vánoční večeře chutnala o něco víc

Pokud máte jídelnu v rustikálním stylu, dokonale se vám hodí ubrus s potiskem jmelí, který příjemně osvěží interiér a dodá stolu decentní vánoční nádech. Přidejte zlatý příbor, bílé talíře se zlatým lemem a můžete servírovat. Do minimalistického interiéru s bílou všude okolo se naopak hodí ubrus se stříbrnými konfetami. Stačí prostřít bílou sadu talířů a nádherný vánoční design je na světě. Pro vintage jídelnu bude ideální damaškový ubrus, který nabízíme v mnoha barvách.

Vánoce v obýváku

Teplo domova vytvoříte pomocí koberce s dlouhým vlasem, který nabízíme až v 8 barvách. Sedačku doplňte kožešinovými povlaky. Spojte dvě hlavní barvy interiéru a pořiďte si polštáře v těchto barvách. Polštářky můžete dát do rohu pohovky a tak ji oživit. Pro večerní chvíle s rodinou se hodí deka, která vás příjemně zahřeje a dodá interiéru útulnou atmosféru domova.

Malé dekorace – koruna Vánoc

Sáhněte po roztomilé laňce. Skvěle se hodí na poličku do chodby nebo pod stromeček. V obýváku pak nezapomeňte na sadu svítících větviček. Příjemné teplé světlo a větvičky dodají žádaný hřejivý efekt celému interiéru. Dětský pokoj můžete vyzdobit například malou bílou veverkou, která děti určitě potěší.


Zanechte nám komentář