logo
logo
Módní trendy

Třpytivé outfity pro váš vánoční večírek

Třpytivé outfity pro váš vánoční večírek

Sezóna večírků a slavnostních večeří se blíží, sestavte si perfektní outfit pro všechny tyto příležitosti.

Elegantně v šatech se zlatým potiskem
Noblesní voálové šaty se zlatým zdobením jsou jednoznačně sváteční záležitost. Díky univerzálnímu střihu je užijete jak na formální party, tak i na uvolněnější posezení. Pro klasický vzhled zvolte transparentní punčochy a lodičky. Ležérní varianty docílíte s černými punčochami a kotníkovými botami nebo kozačkami. K oběma lookům se nejlépe hodí zlaté šperky

Zazařte v sexy koženkové sukni
Chcete ukázat své křivky? Skvělá volba je lesklá koženková sukně s vysokým pasem, vypasovaný top a přes ramena kardigan s bižu knoflíky. Místo topu a kardiganu můžete také sáhnout po volné halence s dlouhým rukávem nebo efektním tričku. Oba vršky zastrčte do sukně pro vytvoření siluety přesýpacích hodin. Vsaďte na metalické šperky a doplňky – třeba třpytivou taštičku na mobil. 

Všechno zachrání okázalý svetr s flitry
Jestli jste přípravy na večírek tak trochu zaspala, rychlé řešení na poslední chvíli je pulovr s flitrovanými detaily. Ve špercích máte volnou ruku – flitrové prošívání je zlaté i stříbrné. Pak už stačí jen oblíbené černé džíny nebo kalhoty, obout derbies a můžete vyrazit.

Zanechte nám komentář