logo
logo
Módní trendy

Tyhle barvy vám tohle léto nemůžou chybět!

Tyhle barvy vám tohle léto nemůžou chybět!

Přečtěte si na našem blogu, co se tohle léto nosí. Barevnou paletu máme dost širokou, stačí si vybrat odstín, který vám sedne nejvíc.

 

Šafránová – největší trend této sezóny!

Sytě žlutá s jemným nádechem zlaté – přesně to je šafránová barva. Jeden z největších trendů této sezóny rozhodně ve vašem šatníku nesmí chybět. Skvělou volbou jsou nádherné šaty s výšivkou nebo šaty s kapsami. Celý outfit dotáhněte k dokonalosti výraznou červenou, která tohle léto také zažívá boom.

Korálově růžová – něžná romantika

Něžnost tohoto léta se skrývá v korálově růžové. Tahle světlá, romantická barva vás dostane tím, jak snadno se dá zkombinovat s téměř čímkoliv. Vystupte ze své komfortní zóny a ke korálovým kalhotům zvolte doplňky v tyrkysové nebo modré barvě.

Sytě červená – ohnivá pro vášnivou divu

Pusťte do svého života plamen vášně! Z této ohnivé červené sálá horečka sobotní noci. Staňte se její součástí. Pokud se nebojíte vzrušující jízdy, pořiďte si plisované šaty nebo kalhoty s krajkou a vyrazte! Luxusní třešničku na dortu outfitu dodáte pomocí zlatých doplňků.

Vyblednutý denim – evergreen pro stylové ženy

Barva džínoviny se v trendech oblékání drží už pár desítek let a tohle léto jí znovu patří zvýšená pozornost. Lehká, nevtíravá a snadno kombinovatelná barva si určitě podmaní i vás. Nebojte se experimentovat a k džínové sukni s korálky si obujte karamelové espadrilky nebo zlaté sandály.

Blankytně zelená – energie (nejen) do práce

V porovnaní s loňskou limetkovou zelenou je Biscay Green úplně jiná. Zatímco limetková zelená zářila a vystupovala z davu, tahle zelená s jemným nádechem tyrkysové vám dodá energii. Skvěle se hodí například ke světle růžové, broskvové nebo světle žluté. Psst! Špitá se, že zelená je barva vhodná do práce, protože vám může pomoci s povýšením. Udělejte si radost novými šaty nebo tunikou a kdo ví, možná se na vás usměje štěstěna i v práci.

Světle žlutá – veselé paprsky po celý den

Jemná žlutá barva vzbuzuje štěstí a naplní vás pozitivní energií. Zahalte se do prvních ranních paprsků díky této barvě a odežeňte negativní myšlenky. Ať už si vyberete tričko s výšivkou nebo tuniku s plisováním, čeká vás příjemný den. Skvěle se kombinuje se zemitými barvami jako je například světle hnědá nebo šedivá. Celý outfit ale oživíte například i světle tyrkysovou. Výběr je jen na vás!

Tags :


By :

Zanechte nám komentář