logo
logo
Praktické tipy

Vánoční dárky: vím, co potěší vaše blízké

Vánoční dárky: vím, co potěší vaše blízké

Rok se s rokem sešel a opět je tady předvánoční čas, který má asi většina z nás spojený se zběsilým sháněním dárků. Letos vás v tom ale nenechám a ukážu vám, čím svou rodinu a známé zarušeně potěšíte! Jdeme na to?


 
 

Tipy na dárky pro ni

 
 

Leckdo by řekl, že vymýšlet dárek pro ženy je složité, protože jsou velmi náročné, a trefit se jim do vkusu se nemusí vždycky podařit. Opak je ale pravdou. Platí sice, že každá dáma má ráda jiný styl, najdou se však věci, které potěší všechny.

Pokud se rozhodnete darovat nějaký pěkný kousek oblečení, zaměřte se na jednoduché styly a základní střihy. Co třeba svetr? Zaručeně udělá radost každé ženě. Velmi originálním dárkem je také kvalitní pyžamo (pánové, pokud sháníte dárek pro svou manželku, nebojte se sáhnout po sexy noční košilce).

 
 

Jestliže si na nákup oblečení příliš netroufáte, nevadí. Místo toho se můžete poohlédnout třeba po pěkném šperku. Ženy je velmi rády nosí, a tak se nemusíte bát, že byste šlápli vedle. Vsaďte na třpytivé náušnice nebo na zajímavý náhrdelník. A pokud obdarováváte opravdu vášnivou milovnici těchto doplňků, rozhodně jí uděláte radost pěknou šperkovnicí, například v podobě stromečku.

 
 


Znáte dobře její vkus? Pak se klidně pusťte i do výběru doplňků. Dovolit si v takovém případě můžete třeba nákup obuvi. Pokud ale obdarované chcete připravit opravdové překvapení, pořiďte jí kvalitní kabelku. Protože těch nikdy nemáme dost 🙂


 
 

Tipy na dárky pro něj

 
 

Už dávno neplatí, že mužům je jedno, co najdou pod stromkem, a tak je stačí odbýt ponožkami nebo spodním prádlem. V dnešní době se i pánové chtějí líbit a mnohdy mají opravdu vytříbený vkus. Pokud se chystáte kupovat dárek právě takovému muži, poohlédněte se po nějaké dobře padnoucí a vkusné košili. Ta se mu bude hodit nejen na slavnostnější příležitosti, ale i na běžné nošení do práce.

Teď, v zimě, ho jistě potěší také moderní pulovr, který může nosit právě přes košili anebo klidně i přes tričko.

 
 

Velmi oblíbenými tipy na pánské dárky jsou také doplňky. Každý příslušník opačného pohlaví bude nadšený z designových hodinek, stylových bot nebo kvalitního koženého opasku.

Máte-li v plánu obdarovat “věčné dítě”, které miluje různé vychytávky, vsaďte na chytrý budík. Ten nejen, že ukazuje hodiny, ale vyčtete z něj také aktuální datum a teplotu v místnosti. No, jakého chlapa by tohle nepotěšilo? 🙂


 
 

Tipy na dárky pro děti


U dětí je naopak vybírání dárků často velmi jednoduché. Stačí pořídit pár hraček a je vystaráno. Chcete tentokrát udělat výjimku a krom obvyklého svým ratolestem pořídit i něco praktičtějšího? Trefou do černého jsou například dražší pomůcky do školy, vybavení na jeho oblíbené aktivity, nebo i oblečení. Já sama jsem loni svým dětem zabalila pod stromeček barevné župany, ze kterých měly obrovskou radost.

 
 

A co takhle nějaké vybavení do pokojíčku? Jestliže, co do nábytku, je místnost už zařízená, udělejte svým dětem radost třeba veselým povlečením s motivy zvířátek nebo pohádkových postav. Neméně je potěší také různé dekorace, které vtisknou pokojíčku tu pravou (nejen) vánoční atmosféru.


 
 

Tipy na dárky pro rodinu

 
 

Ať už vymýšlíte dárky pro svou rodinu anebo rodinu svých známých, v tomto případě se nevyplácí pouštět se do nějakých divočin 🙂 Vybírejte takové věci, které jsou praktické, využijí je všichni členové rodiny a budou z nich mít radost. Rozhodně nic nezkazíte darováním povlečení nebo sady měkoučkých ručníků.

 
 
 
 

Máte nějaké další tipy na dárky pro své blízké? Sem s nimi! Napište mi je do komentářů. Ráda se inspiruji 🙂

Zanechte nám komentář