logo
logo
Nezařazené

Vkročte do jara s nejnovějšími trendy v obuvi

Vkročte do jara s nejnovějšími trendy v obuvi

Jaro je konečně tady a s ním i nové módní trendy v obuvi. Mezi jednoznačné vítěze jarní sezóny patří moje oblíbené tenisky a mokasíny, které jsou nejen pohodlné, ale také stylové. Pokud hledáte tipy, jak je kombinovat a kam je nosit, jste na správné adrese 🙂

 
 

Tenisky jako kecky na donošení? Už dávno ne

Tenisky nemusí nutně být jen sportovní obuví na běhání nebo ošuntělými keckami na donošení. Dnes jsou tyto boty velmi různorodé a můžete je nosit prakticky ke každému outfitu. Skvěle se hodí ke kalhotám s vysokým pasem, legínám, džínům nebo k šortkám. Já je s oblibou oblékám k letním šatům – v takovém případě sahám po jednoduchém bílém obutí, osvědčily se mi konkrétně tyto bílé tenisky s koženým efektem. Pokud hledáte něco výraznějšího, vsaďte na tenisky s květinovým potiskem, které dodají vašemu outfitu na originalitě.

A kam tenisky vynést? V dnešní době jsou natolik běžnou obuví, že si je s klidem můžete obout jak do města, tak do práce, nebo třeba na procházky i jindy ve volném čase. Důležité je se o ně starat tak, aby stále zářily jako nové. Před odchodem z domova jim proto věnujte náležitou péči.

 
 

Mokasíny jako populární trend

Další trendy obuví jsou mokasíny, které se v poslední době těší čím dál větší popularitě. Jde o pohodlné a elegantní boty, které se skvěle hodí do kanceláře nebo na vycházku. Kombinovat je můžete například s kalhotami, šaty nebo sukní. Pro jarní období jsou skvělou volbou mokasíny v pastelových barvách. Já mám v botníku pár v tělové barvě, který obouvám především do práce k džínům a halence, případně k sukni a topu. A nemůžu se jich nabažit 🙂

Mokasíny jsou skvělou volbou do práce, nebo na společenské události i formálnější příležitosti. Stejně jako u tenisek i tady platí, že je třeba se o mokasíny jaksepatří starat, aby vypadaly stále jako nové.

 
 

Malá rada na závěr

Pokud si chcete být jistí, že vaše boty budou za všech okolností skvěle vypadat, dejte si pozor na detaily. Zkuste vybírat takovou obuv, která ladí s vaší oblíbenou barvou oblečení nebo s doplňky, které nosíte. Jedině tak budete mít jistotu, že výsledný outfit nebude barevně překombinovaný, ale naopak spolu bude hezky souznět. Kromě toho se také ujistěte, že boty sedí dobře a jsou pohodlné na nošení.

 

 Co vy a obuv? Podléháte aktuálním trendům nebo se při jejich koupi spoléháte sama na sebe a nosíte boty, které se osvědčily přímo vám? Napište mi do komentářů.

Zanechte nám komentář