logo
logo
Nezařazené

Vraťte se do práce v outfitu inspirovaným Blancheporte

Vraťte se do práce v outfitu inspirovaným Blancheporte

Ať už máte radši šatový nebo oblekový outfit, s Blancheporte tipy nikdy netrefíte vedle.

Business šaty

Úzké pouzdrové šaty jsou sexy, trendy a jako stvořené do kanceláře. Sáhněte proto po zajímavém vzoru, vhodné délce a jednoduchých lodičkách se špičatým zakončením. Zapomeňte na typickou černo-bílou kombinaci. Sáhněte například po hnědé a krémové se zlatými doplňky.

Outfit s kalhotami

Dámský kalhotový kostým je evergreen. Zkuste různé střihy a kombinace látek. Aktuálně jsou trendy oversize saka spolu s kalhotami s puky. Ideální kombinace, pokud vás trápí větší bříško. Zakryje totiž všechny nedokonalosti. Pokud vás naopak trápí větší stehna, široké kalhoty vám uberou několik centimetrů. Stačí přidat volnou halenku a trendy outfit je na světě.

Pohodlně a stylově

Prožijte dlouhé hodiny v kanceláři pohodlně. Spojte kalhoty v nevšední barvě s měkoučkým svetrem. K takto zvolenému outfitu stačí vzít bílé tenisky, městský batoh a práce může začít.

Sukně na několik způsobů

Slaďte střih sukně se správným topem. K dlouhým plisovaným sukním se skvěle hodí volná halenka se vzorem, případně volné tričko. Krátké, úzké sukně se hodí k topu se špagetovými ramínky. Během chladnějších ran nezapomeňte ramena přikrýt džínovou bundou nebo kardiganem.

Zanechte nám komentář