logo
logo
Módní trendy

Výběr nejlepších triček, topů a tunik na léto!

Výběr nejlepších triček, topů a tunik na léto!

Bez příjemného trička, které můžete zkombinovat s pohodlnými šortkami nebo slušivou sukní se v létě neobejdete. Mrkněte se na výběr našich favoritů pro tuhle sezónu.

Zaujměte texturou

Někdy se stačí zaměřit na malý detail a z obyčejného trička se rázem stane originální kousek. Ať už vsadíte na tričko s anglickou výšivkou nebo na krajku macramé,  rozhodně nešlápnete vedle. Pokud máte ráda retro styl, nebojte se sáhnout po tričku s výšivkou. V horkém počasí pak jednoznačně oceníte tričko z lehoučké viskózy a top s úzkými ramínky v hedvábném vzhledu.

Vybarvěte se

Kdy jindy zaplnit šatník veselými barvami, když ne v létě? Sáhněte klidně po výrazné červené, která je symbolem energie a vášně, nebo zkuste variantu ve světlejší korálové barvě. Pozornost připoutáte i žlutou barvou a jejími odstíny v hořčicovém tónu. Žlutá je optimistickou barvou, která rozjasní den vám i vašemu okolí. U vody i ve městě pak hezky vynikne i výrazná fialová halenka s volány.

Oblékněte top s potiskem

Pokud se chcete v létě trochu odvázat, trička s potiskem budou tou pravou volbou. Probuďte v sobě šelmu s tričkem se zvířecím vzorem nebo se proměňte v královnu džungle díky potisku palmových listů. Hravou variantu pak představuje tričko s potiskem ovoce, které vám zaručeně zvedne náladu.  Osvědčenou klasikou je pak top s potiskem květů.

Zanechte nám komentář